Dr. Mark Trozzi

Hjælp til dem, der er blevet injiceret, og husly til dem, der ikke er blevet injiceret

"At holde sig sund efter Jab" fra WCH og kontrolgruppen.

World Council for Health har offentliggjort "A Practical Approach to Keeping Healthy After Your Covid-19 Jab" (En praktisk metode til at holde sig sund efter dit Covid-19 Jab). Vi anbefaler ikke covid-indsprøjtninger til nogen, men vi har alle familie, venner og kære, som er blevet tvunget og indsprøjtet. Disse injektioner udgør mange nye sundhedsmæssige udfordringer, da de har flere mekanismer med giftige virkninger. Mange af de etiske videnskabelige og medicinske grupper, der mødes i World Council for Health, er involveret i laboratorieforskning og klinisk forskning, hvor de studerer og søger løsninger på de dårlige virkninger. Selv om vi har at gøre med en helt ny samling af iatrogene sygdomsprocesser, har folk brug for hjælp nu. Her er nogle aktuelle indsigter og retningslinjer. Mere materiale og opdateringer vil følge fra WCH, herunder inddragelse af natur- og plantelægemidler inden for en uge. Vær venlig at dele disse oplysninger, især med folk, der allerede står over for virkningerne af disse stoffer i deres kroppe, eller folk, der tager sig af andre, der gør det. Også for folk, der er i tvivl om, hvorvidt de vil lade sig injicere, bør denne meget konservative publikation også tjene som en advarsel om de meget reelle farer, der bliver dækket til i takt med, at den covidiske dagsorden fortsætter.

Deltagelse i kontrolgruppen

Selv om CCE og deres propagandister dæmoniserer de "uvaccinerede" mennesker og fremmer hadet til dem blandt ofre for tvangsinjektioner. Vores holdning er ikke det modsatte. Folk er blevet løjet for, manipuleret, skadet på mange måder i løbet af de sidste 19 måneder og til sidst injiceret i strid med Nürnberg-koden og andre kilder til medicinsk etik. Vi ønsker at hjælpe dem. Det er tåbeligt at falde for den dagsorden, der opdeler de "vaxxede" mod de "uvaxxede". Vi er snarere alle ofre for disse forbrydelser og bør stå sammen mod dem, der står bag denne dagsorden.

For dem af os, der har og ønsker at forblive uinficerede; videnskaben har brug for os! Vi er kontrolgruppen. Injektionskampagnerne er i bedste fald kliniske farmakologiske forsøg. Forsøg eller eksperimenter kræver en behandlingsgruppe og en kontrolgruppe. Ellers er der intet at sammenligne, og videnskaben er fraværende. Men hvis regeringer og institutioner presser på for at få 100% af befolkningen til at blive injiceret, er der ingen kontrol. Vi har ingen mulighed for at sammenligne folks helbred med og uden injektioner. Kontrolgruppen, de ikke-injicerede, er afgørende for at observere eventuelle fordele og skadelige virkninger af injektionerne. I mangel af en kontrolgruppe kan folk f.eks. blive narret til at tro, at sygdom og død som følge af injektionerne skyldes noget andet som f.eks. deltavarianten eller en ny patentbelagt virus, PCR og injektionsindustrien.

Se f.eks: https://drtrozzi.com/2021/08/examining-the-delta-variant/ 

Så hjælp videnskaben, samtidig med at du udøver dit valg om ikke at blive injiceret. Meld dig officielt ind i kontrolgruppen. Tilmeld dig og udskriv dit foto-id-kort til kontrolgruppen, som angiver, at du "ikke må vaccineres".

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk