Disse injektioner er...en uendelig profit, eugenik og kontrolmekanisme

Dr. Mark Trozzi interviewet af The Strong & Free Broadcast

Introduktion

Verdenssundhedsorganisationen er en del af den kriminelle Covid-virksomhed. I dette interview diskuterer Dr. Mark Trozzi World Council for Health, et upolitisk alternativ eller endda en mulig erstatning for WHO.

"Målet er at gøre op med dette, og at fjerne rødderne til dette, så vi kan få en civiliseret verden; en verden, hvor der er menneskerettigheder, og hvor sandheden betyder noget. Og hvor loven betyder noget, uanset hvor mange penge nogen har."

Dr. Trozzi diskuterer også de kommende udfordringer og sin tro på, at vi i sidste ende ikke blot vil vinde vores rettigheder og friheder tilbage, men også bygge en bedre verden.

"Slutmålet er at gøre en ende på denne korruption. Menneskeheden har fået forfærdelige tæsk og overgreb i de sidste halvandet år og mere. Vi er nødt til at sætte en stopper for det. Vi har brug for nye parallelle institutioner, der er etiske og ærlige."

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk