Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Disse injektioner er...en uendelig profit, eugenik og kontrolmekanisme

Dr. Mark Trozzi interviewet af The Strong & Free Broadcast

Introduktion

Verdenssundhedsorganisationen er en del af den kriminelle Covid-virksomhed. I dette interview diskuterer Dr. Mark Trozzi World Council for Health, et upolitisk alternativ eller endda en mulig erstatning for WHO.

"Målet er at gøre op med dette, og at fjerne rødderne til dette, så vi kan få en civiliseret verden; en verden, hvor der er menneskerettigheder, og hvor sandheden betyder noget. Og hvor loven betyder noget, uanset hvor mange penge nogen har."

Dr. Trozzi diskuterer også de kommende udfordringer og sin tro på, at vi i sidste ende ikke blot vil vinde vores rettigheder og friheder tilbage, men også bygge en bedre verden.

"Slutmålet er at gøre en ende på denne korruption. Menneskeheden har fået forfærdelige tæsk og overgreb i de sidste halvandet år og mere. Vi er nødt til at sætte en stopper for det. Vi har brug for nye parallelle institutioner, der er etiske og ærlige."

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk