Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Den kommende pandemi af de "vaccinerede"

Du skal ikke lade dig narre. Forstå de virkelige årsager til de aktuelle tragedier

Introduktion

Bedrag og misbrug af offentligheden er udbredt. Husk de beviser, som vi fremlagde i sidste uge om den nuværende svindel i Canada og mange andre lande at skabe den falske fortælling om, at den nuværende sygdom er hos de "uvaccinerede", og at varianter er forårsaget af de "uvaccinerede". Dette er en absolut løgn!

Her afslører Dr. Paul Alexander PhD i epidemiologi og Dr. Mark Trozzi MD den virkelige videnskab, der er på spil. Lad dig ikke narre og manipulere. Del venligst dette materiale for at imødegå den misinformationskampagne, der bruges til at tvinge alle til at få injektioner og dæmonisere uskyldige mennesker, der har modstået de tvungne injektioner og er blevet ofre for medicinsk apartheid. Regeringerne opbygger "isolationslejre", dæmoniserer folk, der nægter injektion, blokerer for sikre behandlinger og narrer offentligheden til at acceptere disse dødelige injektioner. Etiske og informerede forskere og læger risikerer alt for at afsløre sandheden, redde liv og imødegå den kriminelle Covid Enterprise's forbrydelser. Hjælp dem med at sprede sandheden. 

Den kommende reelle pandemi hos de "vaccinerede"

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk