Den kommende pandemi af de "vaccinerede"

Du skal ikke lade dig narre. Forstå de virkelige årsager til de aktuelle tragedier

Introduktion

Bedrag og misbrug af offentligheden er udbredt. Husk de beviser, som vi fremlagde i sidste uge om den nuværende svindel i Canada og mange andre lande at skabe den falske fortælling om, at den nuværende sygdom er hos de "uvaccinerede", og at varianter er forårsaget af de "uvaccinerede". Dette er en absolut løgn!

Her afslører Dr. Paul Alexander PhD i epidemiologi og Dr. Mark Trozzi MD den virkelige videnskab, der er på spil. Lad dig ikke narre og manipulere. Del venligst dette materiale for at imødegå den misinformationskampagne, der bruges til at tvinge alle til at få injektioner og dæmonisere uskyldige mennesker, der har modstået de tvungne injektioner og er blevet ofre for medicinsk apartheid. Regeringerne opbygger "isolationslejre", dæmoniserer folk, der nægter injektion, blokerer for sikre behandlinger og narrer offentligheden til at acceptere disse dødelige injektioner. Etiske og informerede forskere og læger risikerer alt for at afsløre sandheden, redde liv og imødegå den kriminelle Covid Enterprise's forbrydelser. Hjælp dem med at sprede sandheden. 

Den kommende reelle pandemi hos de "vaccinerede"

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: . Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk