Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Okanagan Health Professionals; Sandheden i detaljer

Oplyste sundhedsprofessionelle fra Okanagan fremlægger deres andet åbne brev til BC-regeringen og bliver ignoreret

Introduktion

Selv om mange læger i hele Canada har underkastet sig regeringer og institutioner, der fortsætter med at vride armen om på
borgere, der skal injiceres, og læger og sygeplejersker, der skal samarbejde i stilhed; der er uddannede, etiske og modige læger og andre, der gør deres hjemmearbejde og
at følge deres ed. 
En af disse grupper er Okanagan Valley Health Professionals, som har offentliggjort et åbent brev til Dr. Bonnie Henry, Adrian Dix, og premierminister John Horgan fra regeringen i British Columbia, Canada, den 12. september (Klik her), og et andet åbent brev til de samme modtagere i sidste uge den 6. oktober 2021. (Klik her)

"Disse breve er ekstremt detaljerede og velrefererede; på trods af 19 måneder og tusindvis af timers research finder jeg stadig disse breve meget lærerige."

Dr. Trozzi

Her kan vi se, at der er nogle etiske geniale læger og fagfolk i dette land, som er meget veluddannede og forsøger meget hårdt at rette op på de vildfarne regeringer, stoppe forbrydelserne mod menneskeheden og genoprette menneskerettighederne. Desværre har BC-regeringen ikke engang gjort sig den ulejlighed at svare og fortsætter ufortrødent med sine brutale forbrydelser. Her er en Thanksgiving-besked til canadierne fra de ærede Okanagan Health Professionals.

Glædelig Thanksgiving-brev fra Okanagan Health Professionals

Glædelig Thanksgiving til jer og jeres familier. 

Vedlagt finder du det seneste "åbne brev" af 6. oktober 2021 fra Okanagan Health Professionals. Dette brev er også tilgængeligt på Canada Health Alliance's websted - https://canadahealthalliance.org/open-letter-to-dr-henry-mr-dix-mr-hogan-attorney-general-eby-6-october-2021/og er en opfølgning på vores første "Åbent brev", som blev offentliggjort den 9. september 2021. Vi har ikke modtaget noget svar på det første åbne brev. 

Dette nye "Åbne brev" indeholder beviser for følgende:

Det er nu bevist, at Covid-19-injektioner er giftige og skadelige

Alvorlige bivirkninger og dødsfald som følge af Covid-19-injektioner overstiger alle "andre" vaccine-skader i de sidste 30 år tilsammen

Covid-19-injektioner FOREBYGGER IKKE, at man pådrager sig eller overfører virus

Vores regering manipulerer og misfortolker Covid-19 sagerne, statistikker, samt ændrer definitionerne af vaccinerede vs. uvaccinerede

Sundhedsmyndighederne underviser vores børn i, hvordan de skal "vaccineres" og skjule deres medicinske oplysninger for deres forældre.

Der findes sikre og effektive tidlige behandlinger, men de bliver undertrykt, forbudt og straffet (pålagt) dem, der anbefaler eller bruger dem.

Andre lande har stoppet eller opfordrer også til, at Covid-19-mandaterne stoppes øjeblikkeligt.

Vi fortsætter med åbent at kræve, at vores regering stopper de "vaccine"-mandater og andre restriktioner, der er blevet påtvunget os, som det er blevet gjort i andre lande som Norge, Sverige, Danmark, Rusland og mange andre.

Den manglende reaktion fra vores regering er foruroligende. Vi kan ikke længere vente på dem. Vi har brug for, at alle mennesker rejser sig og holder vores regering ansvarlig. Det vedlagte opfølgningsbrev er nu rettet til vores patienter, venner, familie og medier. Vi beder om støtte, forståelse og solidaritet, mens vi henviser til mange undersøgelser og relaterede beviser, som er skjult for de store medier og dermed undertrykt.

Vær venlig at dele dette brev og de utroligt vigtige oplysninger, som det indeholder, med alle.

Med venlig hilsen,

Okanagan Health Professionals

Breve fra Okanagan Health Professionals:

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk