Ivermectin Kure Uttar Pradesh

Mens mange regeringer begår folkedrab, kan man se, hvad der kan gøres, hvis de ærligt "følger videnskaben".

Introduktion

Den mest befolkede delstat i Indien, Uttar Pradesh med næsten 200 millioner indbyggere, er gået fra at være et covid-varmt område til at være covid-fri, siden regeringen i den delstat har fremmet brugen af ivermectin til behandling af covid. Det har bogstaveligt talt tømt hospitalerne for covid.

Denne sikre, billige og effektive medicin, som helbreder og forebygger covid, er bogstaveligt talt blevet undertrykt af så mange kriminelle i covid-netværket. De er skyldige i drabet på alle de skrøbelige mennesker, der er døde af covid, og som kunne være blevet reddet med denne billige og sikre medicin. Det gør de stadig; og tvang mennesker til dystopiske og onde indsprøjtninger, der dræber langt flere mennesker, end de nogensinde vil hjælpe.

Over hele Canada forfølger de læger og kirurgiske kollegier, herunder Ontario's, etiske og velundersøgte læger, der ordinerer eller endda siger gode ting om ivermectin. I mellemtiden giver de alle læger mundkurv på, der vover at nævne noget negativt om de dødelige covidinjektioner. Den nye "forbrydelse" for læger er at "forårsage tøven med vacciner". Sikke en syg joke!

Synes du ikke, at læger, der har stået op imod dette, som Canadas Dr. Patrick Phillips, Dr. Charles Hoff og Dr. Francis Christian, burde modtage priser og blive bedt om at påtage sig lederstillinger, i stedet for at blive fyret og få deres licens til at praktisere medicin angrebet.

Det ser ud til, at de blodige hænder er bureaukratiske læger som Dr. Tam og Dr. Whitmore. Mens Dr. Patrick bør modtage Ontarios pris for årets etiske og ædle læge, bør disse politiske agenter fjernes fra deres stillinger og anklages for det tab af liv, de har forårsaget på mange måder, herunder ved at undertrykke ivermectin og tvinge farlige injektioner igennem. 

Alt i denne korte, kortfattede video er korrekt. Den ironiske humor er fantastisk! Nyd den og spred ordet. 

One America News: Ivermectin

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: . Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk