Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Ivermectin Kure Uttar Pradesh

Mens mange regeringer begår folkedrab, kan man se, hvad der kan gøres, hvis de ærligt "følger videnskaben".

Introduktion

Den mest befolkede delstat i Indien, Uttar Pradesh med næsten 200 millioner indbyggere, er gået fra at være et covid-varmt område til at være covid-fri, siden regeringen i den delstat har fremmet brugen af ivermectin til behandling af covid. Det har bogstaveligt talt tømt hospitalerne for covid.

Denne sikre, billige og effektive medicin, som helbreder og forebygger covid, er bogstaveligt talt blevet undertrykt af så mange kriminelle i covid-netværket. De er skyldige i drabet på alle de skrøbelige mennesker, der er døde af covid, og som kunne være blevet reddet med denne billige og sikre medicin. Det gør de stadig; og tvang mennesker til dystopiske og onde indsprøjtninger, der dræber langt flere mennesker, end de nogensinde vil hjælpe.

Over hele Canada forfølger de læger og kirurgiske kollegier, herunder Ontario's, etiske og velundersøgte læger, der ordinerer eller endda siger gode ting om ivermectin. I mellemtiden giver de alle læger mundkurv på, der vover at nævne noget negativt om de dødelige covidinjektioner. Den nye "forbrydelse" for læger er at "forårsage tøven med vacciner". Sikke en syg joke!

Synes du ikke, at læger, der har stået op imod dette, som Canadas Dr. Patrick Phillips, Dr. Charles Hoff og Dr. Francis Christian, burde modtage priser og blive bedt om at påtage sig lederstillinger, i stedet for at blive fyret og få deres licens til at praktisere medicin angrebet.

Det ser ud til, at de blodige hænder er bureaukratiske læger som Dr. Tam og Dr. Whitmore. Mens Dr. Patrick bør modtage Ontarios pris for årets etiske og ædle læge, bør disse politiske agenter fjernes fra deres stillinger og anklages for det tab af liv, de har forårsaget på mange måder, herunder ved at undertrykke ivermectin og tvinge farlige injektioner igennem. 

Alt i denne korte, kortfattede video er korrekt. Den ironiske humor er fantastisk! Nyd den og spred ordet. 

One America News: Ivermectin

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk