Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Afrika fører: Kuren mod Covid er retfærdighed

Dette er den største sag i verden lige nu

Introduktion

Videnskabelige og juridiske eksperter fra hele verden har samarbejdet meget indgående i de sidste halvandet år. De videnskabelige realiteter er nu fuldt ud belyst. Pandemien, PCR-tests, indespærringer, maskering og tvangsinjektioner har alle rod i bedrag og korruption.

Mens videnskabelige og juridiske teams fra hele verden arbejder sammen, opstår der specifikke fronter for avancerede tiltag. Sydafrikanske juridiske teams står i spidsen for aktioner, som bør vise vejen for resten af Afrika og verden.

Sydafrikas præsident, parlament og centralbank har begået talrige overtrædelser af deres forfatning, krænket menneskerettighederne, alvorligt skadet sundheden og samfundet og pålagt Sydafrikas borgere en massiv og uberettiget gæld.

Retssagen, sag 299/21, som nu er forelagt for den sydafrikanske forfatningsdomstol, indeholder en massiv samling af beviser for ulovlighederne og korruptionen i Criminal Covid Enterprise's sydafrikanske operationer. De søger modige og nødvendige foranstaltninger fra domstolen for at bringe covid-misbruget til ophør, befri folk, sikre retfærdighed og træffe foranstaltninger til at standse de globale rovdyrs aktiviteter, så dette aldrig sker igen. Hvis retssystemet er intakt, og denne aktion lykkes, som den rettelig bør, kan de juridiske løsninger på den kriminelle covidvirksomhed befri menneskeheden, så vi kan stige til større højder end nogensinde før.

Bed venligst for det sydafrikanske folk og dette ædle hold af advokater, videnskabsfolk, læger og aktivister samt for det store hold af os, der rejser sig rundt om i verden og samles.

SYDAFRIKAS HØJESTE DOMSTOL ER KLAR TIL AT BEFRI KONTINENTET FRA DEN NYE VERDENSORDEN OG CENTRALBANKEN

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ao enviar este formulário, você está consentindo em receber e-mails de marketing de: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Você pode revogar seu consentimento para receber e-mails a qualquer momento usando o link SafeUnsubscribe®, encontrado na parte inferior de cada e-mail. Blockquote
da_DKDansk