Dr. Mark Trozzi

Isoleringslejre, retfærdighed, beviser og helte

Der er meget at berette, så lad os gøre det kortfattet.

  1. Isolationslejre: Lidt mere terror fra Trudeau-regimet: Canadas "frivillige" isolationslejre.  Gad vide, om de vil være lige så frivillige som maskerne, lukningen, næseprøverne og injektionerne har været? 
  2. RetfærdighedDr. Peter McCullough udsender en kraftig advarsel til alle "eksperter", der har støttet forbrydelser mod menneskeheden [VIDEO] "Det er tid til at jage jægerne".  For Dr. McCullough's imponerende legitimationsoplysninger klik her.
  1. BevismaterialeReiner Fuelmich Corona Undersøgelsesudvalg Session 72 "Kølevæsken koger!". Der er tale om en omfattende femtimers session, men her er nogle af de vigtigste emner, der skal fremhæves: Dommer tiltaler: Situationen i Israel; Spansk influenza - hvilken rolle spillede vaccination dengang; "Delta-varianten" er selve vaccinationen; Om scriptede BBC-interviews; Skadeliggørelse af spike-proteinet; og kritisk vurdering af idéen om flokimmunitet ved hjælp af vaccination af uskadelige dele af befolkningen.
  2. Helte: Sådan ser en stærk og etisk dommer ud: Vi sender stor respekt til dommer Dr. Rul da Fonseca y Castro fra Portugal. Her indtog han en frontlinje for menneskerettigheder og retfærdige love. 

Dommer Dr. Rul da Fonseca y Castro sætter sig op imod politiet

Dr. Patrick Phillips MD, CA

I dag er en anden vigtig helt, som vi med begejstring hylder og støtter, den canadiske læge Dr. Patrick Phillips. Siden begyndelsen af den kriminelle Covid-virksomhed har dr. Phillips ikke underkastet sig korruptionen eller afveg fra ærlig videnskab og medfølende etisk omsorg for sine patienter. Hans studier og deling af covid-videnskaben har været omfattende og omhyggelige og har været en ressource for andre eksperter. Det medicinske etablissement i Ontario er blevet dystopisk: det giver læger mundkurv på, undertrykker livsreddende behandlinger, kører vildledningskampagner med dinosaurmedierne, tvinger ekstremt farlige injektioner igennem, dækker over injektionsrelaterede dødsfald og skader og så meget mere. Dr. Phillips har stået fast, og de har ubarmhjertigt angrebet ham. I deres seneste skridt har College of Physicians and Surgeons under ledelse af Dr. Nancy Whitmore netop suspenderet hans licens til at ordinere ivermectin, vurdere covid-patienter og gennemføre medicinske dispensationer for mennesker, der ikke ønsker at blive tvangsindsprøjtet og skadet, til gengæld for små dråber af deres menneskerettigheder. Nancy Whitmores CPSO's onde praksis afslører yderligere, at de "underrettede" ham via en e-mail til hans advokat et minut før midnat, mens de planlagde med deres kødmarionetter i dinosaurmedierne og lancerede deres overraskelsesangreb mod ham den følgende morgen. Deres metoder var så snedige, at Dr. Phillips først fik kendskab til, hvad der var blevet gjort mod ham, på samme tid som alle andre, fra de såkaldte "nyheder". Lad os ophøje Dr. Patrick Phillips med taknemmelighed, respekt, bøn og donationer til støtte for hans forsvar mod tyrannerne.

Opdatering 2021-10-17

Efter at Dr. Patrick Phillips' indsamling til juridisk forsvar nåede op på ca. $40.000 i løbet af få dage, takket være fantastiske støtter fra hele verden og generøse medlemmer af vores eget publikum, slettede GoFundMe hans kampagne. Vi vil undersøge dette nærmere og vil holde dig orienteret om denne uhyrlige forskelsbehandling.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk