Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Etisk og ærlig canadisk ER Dr. Rochagné Kilian MD

Den etiske canadiske læge deler sine erfaringer og indsigter fra frontlinjen

Introduktion

Tak til WIll Dove og The Strong and Free Broadcast for dette fremragende interview, hvor Dr. Kilian deler sine erfaringer fra akutmodtagelsen i den kovide æra. Da hun stod over for den kriminelle covid-dagsorden, talte hun sandheden til magten og nægtede at deltage i de covidiske forbrydelser mod menneskeheden eller at underkaste sig den autoritære tankekontrol, der pålægges læger, som vil underkaste sig. Hendes indsigt er dybtgående og omfatter hendes frontlinjeobservationer af den falske pandemi efterfulgt af de virkelige katastrofer forårsaget af covidinjektionen og dens mørklægning. 

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk