Etisk og ærlig canadisk ER Dr. Rochagné Kilian MD

Den etiske canadiske læge deler sine erfaringer og indsigter fra frontlinjen

Introduktion

Tak til WIll Dove og The Strong and Free Broadcast for dette fremragende interview, hvor Dr. Kilian deler sine erfaringer fra akutmodtagelsen i den kovide æra. Da hun stod over for den kriminelle covid-dagsorden, talte hun sandheden til magten og nægtede at deltage i de covidiske forbrydelser mod menneskeheden eller at underkaste sig den autoritære tankekontrol, der pålægges læger, som vil underkaste sig. Hendes indsigt er dybtgående og omfatter hendes frontlinjeobservationer af den falske pandemi efterfulgt af de virkelige katastrofer forårsaget af covidinjektionen og dens mørklægning. 

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk