Dr. Mark Trozzi

Justice Center for Constitutional Freedoms forsvarer dig

Den canadiske forfatning og chartret om rettigheder og frihedsrettigheder mod Ontarios nuværende tyranniske politikere.

Justitscentret for forfatningsmæssige rettigheder og frihedsrettigheder

Justice Center for Constitutional Freedom i Canada står op for forfatningen og vores menneskerettigheder mod "vaccinepas".

Desværre betragter mange regeringer, herunder den canadiske forbundsregering og Ontarios provinsregering under premierminister Ford, forfatningen og chartret om rettigheder og friheder ikke som hellige dokumenter, der skal studeres og æres, mens de tjener offentligheden, men snarere som en erstatning for toiletpapir, når de tjener deres overbelastning af virksomheder, tramper på menneskerettighederne og ødelægger vores liv og samfund.

Vi støtter eller accepterer imidlertid ikke deres korrupte dagsordener, misinformationskampagner og krænkelser af alt, hvad der er helligt, og vi accepterer det heller ikke. Gudskelov for det ædle arbejde, som Justice Center for Constitutional Freedoms udfører. www.jccf.ca

JCCF er en canadisk juridisk organisation og en føderalt registreret velgørenhedsorganisation, der forsvarer borgernes grundlæggende frihedsrettigheder i henhold til det canadiske charter om rettigheder og frihedsrettigheder gennem pro bono juridisk repræsentation og oplysning af canadierne om vores menneskerettigheder.

JCCF er en organisation, der er meget værd at støtte, og er et af de store håb for canadiere, der ønsker at stoppe det dystopiske mareridt, der er blevet udløst i navnet covid, en virussygdom, der blev ikke mere alvorlig end en sæsonbestemt influenza.

SARS CoV2, en omfattende patenteret virus og dets relaterede produkter er blevet brugt til at skabe en industri med superhøj profit og en autoritær overtagelse af store dele af verden. Nu tvinger Covid Enterprise's kriminelle håndlangere i regeringen en farlig indsprøjtning som ikke er en vaccine, er ikke sikkert, og er ikke effektiv for at forhindre spredningen af denne berygtede, patenterede virus med lav dødelighed og høj profit.

Vaccinepas repræsenterer regeringernes endelige nedtur fra enhver form for anstændighed til uhæmmet ondskab. Disse såkaldte indsprøjtninger forårsager langt flere dødsfald end covid nogensinde gjorde, og desværre er der mange flere på vej.

Derfor har Justice Center for Constitutional Freedoms udsendt dette brev til Ontarios premierminister Ford, sundhedsminister Elliott og Dr. Moore med krav om, at de respekterer loven og menneskerettighederne og trækker deres nye "Vaccine Passport Laws" tilbage.

Her er brevet: et dokument, der er baseret på sandheden og de reelle love i vores land. Vi bør alle være taknemmelige og støtte JCCF. Overvej venligst at donere til deres arbejde, mens de forsvarer os mod tyrannerne.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk