Canadisk sygeplejerske afslører den seneste Covid-svindel

Den kriminelle Covid Enterprise's seneste måde at dække over injektionsskaderne på og dæmonisere de "uvaccinerede".

Injiceret, men ikke "vaccineret"... Endnu.

Det bør ikke komme som nogen overraskelse, at den kriminelle covid-virksomhed har et nyt lag til deres bedragerikampagne. Det er, hvordan de samtidig dækker over død og sygdom forårsaget af injektionerne, samtidig med at de støtter løgnen om, at vi har en pandemi forårsaget af de såkaldte "uvaccinerede".

Før vi ser på denne nyeste løgn, skal vi hurtigt minde om nogle af deres tidligere løgne:

  1. Der er en pandemi, som startede i 2020. Falsk se https://drtrozzi.org/2021/03/24/how-is-this-a-pandemic/
  2. PCR viser, at der er tale om covid. Falsk se https://drtrozzi.org/2021/02/18/polymerase-chain-reaction/
  3. At injektionerne er vacciner. Falsk se https://drtrozzi.org/2021/01/23/this-is-not-a-vaccine/
  4. At injektionerne er sikre. Falsk se https://drtrozzi.org/2021/06/04/covid-vaccines-how-dangerous-are-they/
  5. At injektionerne virker for at forhindre covid. Falsk se https://drtrozzi.org/2021/09/08/the-covid-19-injection-is-not-a-vaccine/
  6. At delta-varianten er farlig og forårsaget af de "uvaccinerede". Falsk se https://drtrozzi.org/2021/08/31/examining-the-delta-variant/
  7. At ingredienserne i injektionerne kun er det, som de har påstået over for FDA og andre statslige organer. Falsk se https://drtrozzi.org/2021/09/01/nanotechnological-investigations-on-covid-19-injections/

Hvornår vil Gates, Fauci, andre rovdyr og deres mange håndlangere holde op med at lyve? Når de bliver hængt, som det kræves i henhold til international ret for overtrædelse af den internationale konvention om borgerlige og politiske rettigheder fra 1966. 

Hvad er så deres seneste strategi for at vildlede dem? De ønsker at dække over de skader og dødsfald, der skyldes deres tvangsindsprøjtninger, og de ønsker at dæmonisere dem af os, der på trods af deres medicinske apartheid stadig nægter at blive injiceret. De bruger deres gamle standardtrick: at finde på definitioner. Rapporter, der kommer til os fra USA, Canada og andre lande, fortæller alle denne historie. Det kriminelle covid-firma har deres medskyldige i hele sundhedsvæsenet, som definerer folk som "ikke-vaccinerede" indtil uger efter deres anden indsprøjtning. Det betyder f.eks., at når nogen får et hjerteanfald tre dage efter injektionen, er det "ikke en bivirkning", fordi de er "uvaccinerede". Det betyder også, at når en person kommer ind med mikrokoagulation i lungerne på grund af de giftige spikeproteiner, som kan ligne alvorlig covid, kan de kalde det et tilfælde af "covid" hos en "uvaccineret" patient. Dette understøtter løgnen om, at covid nu er en sygdom hos de "uvaccinerede".

Vi sætter stor pris på dette vidnesbyrd, som blev sendt til os. Den fortæller om en canadisk sygeplejerskes nylige erfaringer. Forfatterens analyse er helt korrekt! Vi beholder forfatterens og sygeplejerskens identitet anonymt for at beskytte dem. Her er den: 

"Jeg har flere gange nævnt her på siden, at min kone er sygeplejerske på et hospital. I går aftes arbejdede hun en ekstra vagt i skadestuen (ikke hendes normale afdeling).

Hun fandt ud af, hvordan "de" slipper af sted med at hævde, at der er en "pandemi af uvaccinerede".

En sygeplejerske fra FT's skadestue gav min kone nogle meget interessante oplysninger om en patient, der kom ind med symptomer på myokarditis. Tilsyneladende bliver alle patienter spurgt, om de har fået #CV19-vaccinen, uanset hvilket problem der har ført dem ind på skadestuen.

Hvis patienten har fået vaccinen mindre end 14 dage forinden, registreres de som "Un-Vaxxed". Sygeplejerskerne får at vide, at dette sker, fordi det tager 14 dage for vaccinen at virke. Den sygeplejerske på skadestuen, som min kone talte med i går aftes, har en anden teori: Hun har observeret, at de fleste patienter, der kommer ind med noget, der ser ud til at være vaccineskader, kommer ind inden for 72 timer efter, at de har fået vaccinen. Ved at registrere disse patienter som "Un-Vaxxed" kan de gøre et par ting:

  • en, kan de hævde, at disse vax-skader er et resultat af Covid og ikke af skuddet.
  • to, de kan begrave vaccineskaden.
  • tre, kan de hævde, at der er en "pandemi blandt de uvaccinerede". Det viser sig også, at sygeplejersker skal underskrive hemmeligholdelsesaftaler, hvori de lover ikke offentligt at diskutere procedurer, der vedrører #CV19.

Min kone nægtede at underskrive denne aftale, og hun afventer en mulig gengældelsesreaktion fra ledelsen. Vi har brug for, at sygeplejersker i hele landet begynder at tale åbent om alt dette, da jeg er sikker på, at vores lille hospital ikke er det eneste sted, hvor dette sker."

-Anonym skribent

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk