Dr. Mark Trozzi

Pressemeddelelse fra Verdensrådet for Sundhed

Der er en bedre måde at få de oplysninger, du har brug for for at få et godt helbred

Introduktionsvideo for WCH af Dr. Trozzi

World Council for Health lancerer med udgivelsen af en guide til Covid-behandling i hjemmet.

World Council for Health lanceres i dag med en klar mission om at levere den seneste uvildige videnskabelige vejledning, som er indsamlet fra hele verden. Denne lægeledede vejledning skal hjælpe offentligheden med at træffe de bedste sundhedsbeslutninger. Den starter i dag med en omfattende evidensbaseret vejledning om, hvordan man kan håndtere Covid-19 i hjemmet.

World Council for Health er en paraplykoalition, der starter med 45 sundhedsfokuserede grupper fra hele verden. De vil yde et forfriskende ærligt medicinsk lederskab under den kovide sundhedskrise og i mange andre sundhedsspørgsmål nu og i fremtiden.

I skarp kontrast til den konstante strøm af alarmerende budskaber, som regeringer og andre institutioner sender til offentligheden, giver World Council for Health meget håb.

"Der er mange ting, som folk kan gøre for at holde sig sunde," siger Dr. Tess Lawrie fra Storbritannien, som er medlem af styringsgruppen for World Council for Health. Hun tilføjer: "World Council for Health vil give dig den bedste og nyeste ekspertvejledning til at forebygge og håndtere Covid-19 sikkert i hjemmet. Ved at give folk de oplysninger og behandlinger, de har brug for og ønsker at tage ansvar for deres helbred, har World Council for Health til hensigt at fordrive det herskende klima af usikkerhed og frygt."

Covid-behandlingsvejledningen er den første af mange i en ambitiøs plan om at udarbejde regelmæssige og autoritative vejledninger om et utal af sundhedsemner. Disse vil være let tilgængelige på deres nye websted, der netop er blevet lanceret.

Andre medlemmer af den stiftende styregruppe forklarer deres forskellige motiver for at etablere World Council for Health som en kraft for det gode i verden.

Dr. Tracy Chandler fra New Zealand Doctors Speaking out on Science (NZDSOS) er utvetydig med hensyn til det presserende behov for et uafhængigt sundhedsagentur. "Verdensrådet for Sundhed skal ikke være endnu en bureaukratisk organisation med store donorer og forbindelser til den private industri. Det vil være gennemsigtigt og inkluderende, invitere offentligheden til at deltage og give praktisk rådgivning, der respekterer folks individuelle sundhedsvalg. Verdensrådet for Sundhed vil forny virksomhedsledelse og gennemsigtighed ved at afholde offentlige møder."

Et af World Council for Health's grundlæggende principper er at opbygge tillid til offentligheden. Tilliden til de offentlige institutioner er blevet svækket, så World Council for Health har etableret sig som et organ, der er fuldstændig uafhængigt af regeringer, medicinalvirksomheder og andre finansielle og politiske interessenter. På denne måde er rådet frit stillet til at fremme saglig og effektiv rådgivning om sundhedspleje.

"På intet tidspunkt i historien har friheden til at vælge været så vigtig som nu. Men for at træffe informerede valg har man brug for oplysninger, man kan stole på. Det er Rådets opgave at give dig disse oplysninger", tilføjer Dr. Naseeba Kathrada fra Caring Healthcare Workers Coalition i Sydafrika.

"Dagens lancering er blot det første skridt. Vores nye tilgang vil overskride nationale grænser", forudser Shabnam Palesa Mohamed, sydafrikansk stifter af Transformative Health Justice og International Legal Alliance for Health. "Der er ikke noget større behov end at menneskeheden forener sig for sandhed, sundhed og frihed. Mens vi fortsætter denne rejse, byder vi andre grupper, der er på linje med World Council for Health's vision, velkommen til at slutte sig til os for at skabe en sundere verden."

"Det handler ikke om os - det handler om vores børn og fremtidige generationer", slutter Dr. Jennifer Hibberd, "Der findes en bedre måde, og vi skal finde den sammen".

Om World Council for Health

World Council for Health leverer den nyeste, uvildige videnskabelige vejledning, så enkeltpersoner og medicinsk personale i frontlinjen kan træffe de bedste sundhedsbeslutninger.

Det er en paraplyorganisation, der drives frem af flere sundheds- og velfærdsorganisationer i frontlinjen fra hele verden. Den indtager et principielt etisk standpunkt om at være fri for indflydelse fra regeringer og virksomheder.

Ved lanceringen har vi over 45 tilknyttede organisationer, og vi forventer at se dette antal vokse hurtigt.

Medlemmer af styregruppen

  • Dr. Tess Lawrie, Storbritannien MBBCh, ph.d., direktør for E-BMC Ltd
  • Dr. Tracy Chandler, NZ BSc (Hons), MB ChB, FRNZCGP, FACNEM, MNZSCM, PGDipSEM, Cert Dermoscopy, Cert Homeopathy, AIMA-medlem, ACNEM-eksaminator/bestyrelsesmedlem/skatmester
  • Dr. Jennifer Hibberd, CA BSc, DDS, MRCDC, specialtandlæge, klinisk videnskabsmand og redaktør.
  • Karen McKenna, CA MBA, B.Comm, PMP, World Ivermectin Day Project Manager, Operations WDA
  • Shabnam Palesa Mohamed, SA, LLB, aktivist, journalist, mediator, grundlægger af THJ og ILAH, LC Com-formand
  • Dr. Naseeba Kathrada. SA, MB. ChB (Natal), stifter af The Caring Healthcare Workers Coalition og stifter af Covid Home Management Team Durban
  • Dr. Mark Trozzi, CA, MD, akutlæge, instruktør i kritisk genoplivning
  • Anna De Buisseret, Storbritannien, B.A. (Hons), Dip. Jurist, advokat, pensioneret officer i hæren (LT, 51. signalregiment)
  • Dr. Zac Cox, Storbritannien, BDS, LCPH, specialtandlæge og homøopatisk læge
 
Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk