Dr. Mark Trozzi

Hvor skal vi gå hen herfra?

Det er vanvittigt...

Videnskaben vedrørende covid er meget klar. Vi, som er stædigt engagerede i kritisk tænkning og modstandsdygtige over for pavlovsk konditionering, kan tydeligt se, at covid-dagsordenen ikke giver mening. Den falske pandemi, den bedrageriske PCR-"test", social isolation, fysisk afstandtagen, mundkurv på ansigtet, lukkede virksomheder, lukkede kirker, moskeer, synagoger og koncertsale, farlige, skadelige injektioner og medicinsk apartheid i form af "vaccinepas" - alt sammen noget, der får os til at undre os: "Hvordan kan det virkelig ske? Det er vanvid!"

Det er "dystopisk galskab", som Francis Christian minder os om. Ud over at være en dygtig og etisk dygtig kirurg er dr. Christian også en student i sovjetisk historie. De sovjetiske diktatorer skabte en dystopisk autoritær verden, ligesom den, vi ser udfolde sig i Canada i dag.

Hvordan manipulerer autoritære magthavere hele lande til perverse, vanvittige og underdanige tilstande? Måske bruger nutidige autoritære magthavere mønstre for massepsykologisk manipulation, som er blevet gennemtænkt, beskrevet og udført tidligere. Hvis det er tilfældet, vil en forståelse af disse processer måske hjælpe os med at vende processen og genvinde et sundt, lykkeligt, logisk og frit samfund.

Hvis der findes velkendte metoder til at misbruge mennesker og skabe autoritære stater, er der så også velkendte metoder til at vende udviklingen? Med disse tanker i baghovedet anbefaler jeg denne tyve minutters kunstneriske og intelligente præsentation:

MASS PSYCHOSIS - Hvordan en hel befolkning bliver psykisk syg af After Skool

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk