Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Massepsykose

Hvor skal vi gå hen herfra?

Det er vanvittigt...

Videnskaben vedrørende covid er meget klar. Vi, som er stædigt engagerede i kritisk tænkning og modstandsdygtige over for pavlovsk konditionering, kan tydeligt se, at covid-dagsordenen ikke giver mening. Den falske pandemi, den bedrageriske PCR-"test", social isolation, fysisk afstandtagen, mundkurv på ansigtet, lukkede virksomheder, lukkede kirker, moskeer, synagoger og koncertsale, farlige, skadelige injektioner og medicinsk apartheid i form af "vaccinepas" - alt sammen noget, der får os til at undre os: "Hvordan kan det virkelig ske? Det er vanvid!"

Det er "dystopisk galskab", som Francis Christian minder os om. Ud over at være en dygtig og etisk dygtig kirurg er dr. Christian også en student i sovjetisk historie. De sovjetiske diktatorer skabte en dystopisk autoritær verden, ligesom den, vi ser udfolde sig i Canada i dag.

Hvordan manipulerer autoritære magthavere hele lande til perverse, vanvittige og underdanige tilstande? Måske bruger nutidige autoritære magthavere mønstre for massepsykologisk manipulation, som er blevet gennemtænkt, beskrevet og udført tidligere. Hvis det er tilfældet, vil en forståelse af disse processer måske hjælpe os med at vende processen og genvinde et sundt, lykkeligt, logisk og frit samfund.

Hvis der findes velkendte metoder til at misbruge mennesker og skabe autoritære stater, er der så også velkendte metoder til at vende udviklingen? Med disse tanker i baghovedet anbefaler jeg denne tyve minutters kunstneriske og intelligente præsentation:

MASS PSYCHOSIS - Hvordan en hel befolkning bliver psykisk syg af After Skool

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk