Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Trozzis hidtil mest underholdende interview med What's Up Canada?

Den er åbenhjertig, livlig, håbefuld og sjov.

Introduktion

What's Up Canada er den platform, hvor Dr. Bridle først delte sin indsigt med offentligheden om covid-injektioner. Nu gjorde værten Wayne et godt stykke arbejde i dette livestream-interview med Dr. Trozzi. Der blev afsløret mange uhøjtidelige sandheder. På trods af det mørke emne er der nogle gode grin og masser af håb. Nyd det. Vi tror, at du vil finde det oplysende og underholdende.

Etik frem for frygt

Ethics over fear sikrer uafhængigt tilsyn på vegne af sårbare canadiere. De fokuserer på at holde alle enheder, virksomheder eller personer, der kan have den højeste grad af tillid eller indflydelse på Canadas befolkningers sundhed, velvære og stabilitet, etisk ansvarlige. Se deres websted for yderligere oplysninger.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk