Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Et åbent brev til politiet i hele verden; beskyt os!

Injektionerne er biovåben. PCR er svindel. Hele "pandemien" har været fuldstændig og absolut bedrag, misbrug og "medicinsk" vold mod verdens uskyldige mennesker.

Til politiet,

I løbet af de sidste halvandet år har vi set vores politi blive brugt som redskab til at misbruge og undertrykke uskyldige mennesker til fordel for en falsk pandemi og ubegrundede, uvidenskabelige og misbrugte folkesundhedsmandater. Skal denne historie bære endnu mere elendighed?

Vi modtager hver dag triste nyheder, som f.eks. denne nylige historie fra Israel:

"...trist nyhed: en af de aktive frihedskæmpere i Israel, som deltog i fredelige demonstrationer med en megafon, blev tæsket af politiet, fik en taser, brækkede knogler og blev anbragt på en "covid" afdeling, hvor han tilsyneladende blev syg, og han døde - myrdet i går. Hans navn var Hai Shaulian"

Dette er et bønfaldende råb til vores politi om at vågne op! Brug jeres kritiske sans. Lad jer ikke hjernevaske og følg ikke ordrerne fra tyranniske rovdyr. Hvis dette skib fortsætter med at synke, går vi alle ned sammen. Vi har brug for, at I bliver vores helte nu. Ellers vil vi fortsætte i fortvivlelse og se det frie samfund gå til grunde. Vær venlig at arrestere forbryderne og beskytte de uskyldige, uanset hvad! Må den næste side af menneskehedens historie være en historie om at overvinde ondskaben og vende tilbage til kærlighed og glæde.

Vær venlig at forsvare uskyldige mennesker mod de kriminelle covid-kriminelle. Værn om de grundlæggende retsprincipper. Hvis De ikke vil forsvare de uskyldige, hvem vil så gøre det? Hold op med at bøje hovedet i lydighed over for de globale rovdyr; hold op med at gennemtvinge planetarisk folkedrab. Vælg at være på historiens rigtige side.

Etiske politibetjente: Underkast jer ikke; foren jer!

Ja, der er en canadisk afdeling af Police for Freedom, som vokser sig stærkere og stærkere hver dag. Hjælpen kommer i mange former, herunder ægte politifolk, der husker, hvorfor de har aflagt deres ed. Overgiv dig ikke; det er din krop, og det er dit valg. Din arbejdsgiver kan fyre dig; din skole eller dit universitet kan udelukke dig; men retfærdigheden kommer, og de vil betale. Afvis tvangsindsprøjtninger og andre krænkelser af dine rettigheder.

Rigtige politifolk rejser sig for at forsvare os, for at jage de kriminelle covider, for at stoppe tvangsindsprøjtninger og for at standse de uhæmmede menneskerettighedskrænkelser.

~The Trozzi Team

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk