Dr. Mark Trozzi

Brian Peckford, legenden om charteret om rettigheder og frihedsrettigheder, fordømmer vaccinationsmandater

Den femte læge episode 4

"Sam Dubé er absolut en af de vigtigste canadiske journalister i vores tid. Jeg anbefaler, at man abonnerer på hans kanal."

Introduktion

I dette banebrydende og historiske interview eksploderer den sidste overlevende arkitekt for det canadiske charter om rettigheder og frihedsrettigheder, den ærede Brian Peckford, P.C., på scenen med sin totale fordømmelse af den canadiske regerings reaktion på "pandemien" og dermed dens åbenlyse overtrædelse af det canadiske charter om rettigheder og frihedsrettigheder.

Den tidligere premierminister i Newfoundland diskuterer med Sam Dubé, M.D., Ph.D., den åbenlyse tilsidesættelse af de grundlæggende principper og love, som Canada og dets provinser blev grundlagt på, og som er nedfældet i chartret, den nuværende liberale premierminister Justin Trudeau's elendige fiasko og globalistiske dagsorden, de tre store partiers udemokratiske politik og den radikale omstrukturering, der må finde sted, det kommende føderale valg og hans støtte til Max Bernier og Canadas Folkeparti (P.P.C.), og hvad vi alle kan gøre for at modsætte os det snigende og nu hurtige tab af frihed og demokrati.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk