Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Brian Peckford, legenden om charteret om rettigheder og frihedsrettigheder, fordømmer vaccinationsmandater

Den femte læge episode 4

"Sam Dubé er absolut en af de vigtigste canadiske journalister i vores tid. Jeg anbefaler, at man abonnerer på hans kanal."

Dr. Trozzi

Introduktion

I dette banebrydende og historiske interview eksploderer den sidste overlevende arkitekt for det canadiske charter om rettigheder og frihedsrettigheder, den ærede Brian Peckford, P.C., på scenen med sin totale fordømmelse af den canadiske regerings reaktion på "pandemien" og dermed dens åbenlyse overtrædelse af det canadiske charter om rettigheder og frihedsrettigheder.

Den tidligere premierminister i Newfoundland diskuterer med Sam Dubé, M.D., Ph.D., den åbenlyse tilsidesættelse af de grundlæggende principper og love, som Canada og dets provinser blev grundlagt på, og som er nedfældet i chartret, den nuværende liberale premierminister Justin Trudeau's elendige fiasko og globalistiske dagsorden, de tre store partiers udemokratiske politik og den radikale omstrukturering, der må finde sted, det kommende føderale valg og hans støtte til Max Bernier og Canadas Folkeparti (P.P.C.), og hvad vi alle kan gøre for at modsætte os det snigende og nu hurtige tab af frihed og demokrati.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk