Dr. Mark Trozzi

Delta-varianten er det seneste redskab til at skabe frygt, der bruges til at retfærdiggøre de kriminelle injektionskampagner.

Medforfattere: Dr. Paul Alexander, PHD og Dr. Mark Trozzi, MD

Introduktion

Mange politikere og talende hoveder snakker om delta-varianten af SARS-virussen CoV2. De hævder, at den er mere smitsom og farligere. I denne artikel vil vi se på data fra Israel og Storbritannien for at afsløre nogle sandheder om delta-varianten.

Før vi ser på disse data, skal vi huske, at begrebet "sag" misbruges. Dette handler ikke om sager. Et rigtigt tilfælde kræver, at man er syg med symptomer og måske har brug for behandling. Disse såkaldte covid-"tilfælde" er talt ved hjælp af den mangelfulde og korrupte falske RT-PCT-test med en cyklusgrænse på 45. Medierne, politikerne, Big Pharma og andre elementer af CCE (Criminal Covid Enterprise) bruger udtrykket "tilfælde" for at forvirre dig. Det, de kalder et "tilfælde", er blot en positiv PCR-test; det er for det meste falske positive test. Næsten ingen er syge.

De data, der fremgår af de følgende grafer og tabeller, viser, at delta-varianten ikke er dødelig. Med den stiger antallet af "tilfælde", men ikke antallet af dødsfald. Den er den svageste af alle de andre varianter med hensyn til dødelighed. Forfatterne mener, at vi bør tage den til os og blive smittet med den på en uskadelig og naturlig måde. I mellemtiden har vi for de meget sjældne personer, der bliver syge af den, effektive tidlige behandlingsprotokoller, som omfatter ivermectin.

Diagram 1

Figur 1: Det Forenede Kongerige PCR-"tilfælde" og dødsfald over tid. Dødsfald stiger sammen med "tilfælde" i de seneste to "bølger", men ikke nu (juni, juli 2021 "Delta-variantbølge"). Tilfældene stiger, men der er ingen stigning i antallet af dødsfald. "Delta-bølgen" er meget mild; den forårsager meget lidt sygdom. Det er sandsynligvis den normale evolutionære egenskab ved virusser, at de blander sig med biomet og bliver godartede; deraf det gamle ordsprog: "Den kolde årstid er forbi".

Figur 2

Figur 2. Tilsvarende graf for Israel, tidligere i kurven, men med samme mønster, hvor antallet af tilfælde stiger, mens antallet af dødsfald ikke stiger.
Heldigvis og indtil videre er denne delta-variant sandsynligvis ikke et produkt af antistofmedieret selektion. AMS er en proces, hvor injektionsofre bliver værter, inden for hvilke varianter udvikler sig og vokser. Disse varianter er særligt tilbøjelige til at forårsage sygdom hos dem og andre personer, der er blevet injiceret. Antibody Mediated Selected Variants forventes at vokse i injektionsofrene gennem små genetiske mutationer, som får virussen til at omgå de smalt aktive unaturlige antistoffer i ofrene. De suboptimale og snævert aktive antistoffer produceres som reaktion på de genterapeutisk inducerede spikeglykoproteiner. Vi forudser, at disse varianter især vil kunne forårsage sygdom hos injektionsofre på grund af deres svækkede immunitet, især med hensyn til coronavirus. Vi mener, at dette er den virkelige bekymring med hensyn til varianter.

Naturlig immunitet er bred og virker på tværs af forskellige varianter, så de ikke-injicerede personer burde have det fint i denne henseende.

Vi må derfor ikke lade os narre til at give de mennesker, der ikke er blevet injiceret, skylden. Når og hvis der kommer farlige varianter, forudser vi, at det vil være svækket coronavirusimmunitet på grund af injektionerne, som også avler varianterne hos injektionsofre.

Vi bør heller ikke opgive injektionsofrene; vi forsker snarere i måder at behandle de komplekse bølger og de mange forskellige alvorlige bivirkninger af disse injektioner på, samt stoppe alle obligatoriske eller tvungne injektioner og andre krænkelser af menneskerettighederne med det samme!

Dernæst ser vi i graf 3 nedenfor, at i Det Forenede Kongerige, efterhånden som delta-varianten opstod, steg antallet af gensekventerede bekræftede "tilfælde" af delta-varianten (det lilla område under kurven), men antallet af hospitalsindlæggelser (den grønne linje) faldt og forblev lavere. I betragtning af at intensivafdelingen og dødsfald generelt er 2-3 uger efter "tilfælde", falder den sorte linje for disse resultater også i denne såkaldte "deltabølge".

Figur 3

Figur 3. Endnu en gang kan vi se, at delta-varianten sandsynligvis er en del af den naturlige udvikling af en virus til en godartet tilstedeværelse i biomet. Med andre ord: "Den kolde årstid er bag os nu". Den godartede deltavariant spredes uskadeligt i samfundet og kan give bred coronavirusimmunitet til de få, der stadig har brug for det, samtidig med at den forårsager minimal eller ingen sygdom. Vi "omfavner det". Som Dr. Hodkinson har opfordret os til: "Gå tilbage til livet før BC (før covid)".

I tabel 1 nedenfor vises statistikker for forskellige covid 19-varianter, og "case"-dødelighedsprocenten er beregnet for hver variant. Delta-varianten har langt den laveste dødelighed på 0,1%. Nyere data viser den samme model, hvor delta-variantens letalitet er meget lavere. 

Tabel 1

Tabel 1: Delta-varianten er langt den mindst dødelige. Den er ca. 1/20 af dødeligheden i forhold til den oprindelige covid 19-alfa-variant, som i sig selv havde en dødelighed, der faktisk ikke berettigede den traditionelle definition af en "pandemi".

Figur 4

Figur 4: I den "anden bølge" stiger antallet af "tilfælde" og antallet af dødsfald sammen. I den såkaldte "tredje bølge" eller "deltabølge" stiger antallet af "tilfælde", men ikke antallet af dødsfald. Dette viser igen, at delta-varianten er meget svag med hensyn til sygdom; det er en virus, der er ved at aftage som sygdomsårsag; en overstået kuldeperiode. Folk bør vende tilbage til deres normale liv, søge retfærdighed og aldrig lade dette misbrug ske igen.


I mellemtiden må vi nu se en meget reel og alvorlig sundhedskrise i øjnene: den nye strøm af iatrogene sygdomme og dødsfald blandt ofrene for de ulovlige injektionskampagner.

 

I den henseende må vi nu indse, at CCE er konsekvente løgnere. Vi må undgå endnu et lag af bedrag. Vi må se den korrekte kæde af årsag og virkning her og må ikke lade os narre. Injektionerne er årsagen til mange af de alvorlige sygdomme, der er her og kommer. Dette omfatter for det første på kort sigt: spikeproteinforgiftning (blodpropper og sygdomme i alle en lang række ACE2-receptorbærende organer); for det andet på mellemlang sigt: begyndende antistofafhængig forstærkning; og for det tredje på lang sigt: autoimmune sygdomme, infertilitet, neurodegenerative lidelser og meget mere.

 

Endelig sammenlignes i tabel 2 nedenfor forekomsten af delta covid 19 PCR-testpositivitet i Israel mellem injicerede og ikke-injicerede personer.

Tabel 2

Tabel 2: Dette viser, at i Israel er der for alle aldersgrupper, undtagen ekstremerne på 80 år og derover, større sandsynlighed for, at injektionsofre er "deltabølgetilfælde" end personer, der ikke har fået injektioner.

Resumé

Selv om vi er bekymrede for antistofmedierede udvalgte varianter, der skyldes injektionerne, og som er farlige specifikt for injektionsofrene, er delta-varianten ikke det.

Delta-varianten er den mildeste af alle varianter, idet den kun er 5 % så dødelig som alfa-varianten af covid-19, som i sig selv ikke berettigede en traditionel matematisk definition af en "pandemi".

Delta-varianten er ikke nogen grund til at skubbe flere ofre ind i injektionskampagnerne. Det er tværtimod det modsatte.

Hverken delta-varianten eller den såkaldte "covid-19-pandemi" er "skyld" i de velsignede, heldige og/eller kloge mennesker, som har formået at undslippe de farlige tvangsinjektionskampagner.

Injektionskampagnerne bør stoppes øjeblikkeligt, og de forbrydelser, som covid-virksomheden begår, bør retsforfølges fuldt ud.

Kilder

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk