Dr. Mark Trozzi

"Vaccine"-pas vil gøre en ende på menneskets frihed

Centralbankfolk, der er i ledtog med store medicinalfirmaer, store teknologivirksomheder og korrupte politikere: Catherine Austin Fitts afslører skurkene bag svindeldæmien

Beskrivelse

I dette interview forklarer finansekspert Fitts, hvordan centralbankerne bruger den koidiske "pandemi", lockdowns, vaccinepas og andre misbrugte foranstaltninger til at stjæle og konsolidere endnu mere rigdom og absolut magt. 

Korruptionen går dybt. Den amerikanske forbundsregering har siden 1998 nægtet reviderede finansielle rapporter, selv om det er lovpligtigt. Der mangler 21 billioner dollars! De har skabt enorme mængder af fiatvaluta, som de og deres allierede har brugt til at opkøbe omfattende reelle aktiver som f.eks. fast ejendom. I mellemtiden har de stort set bragt det finansielle system i bankerot. Det vil bryde sammen, men de har stadig alle de aktiver, som de har købt med de ulovligt erhvervede falske penge. 

Under lockdowns og andre ubegrundede undertrykkende foranstaltninger blev små virksomheder knust, men de centralt forbundne milliardærers virksomheder blomstrede. De overtog de små virksomheders markedsandele. Som Fitts udtrykker det, "skånede den magiske virus" Cosco og Walmart, mens den knuste alle små virksomheder. Desuden fik de alle deres andel af de 21 billioner dollars, der manglede. De små virksomheder, der bliver ødelagt, må sælge deres aktiver; de bliver opkøbt billigt af disse uretfærdigt berigede og magtfulde centralt forbundne multinationale selskaber med centrale forbindelser.

Snart vil det gamle amerikanske dollarsystem bryde sammen. De centralt forbundne milliardærer vil stadig være i besiddelse af de omfattende aktiver, som de har købt fra os andre, der blev tvunget ud i fattigdom under denne ordning. Det er et massivt tyveri af reel rigdom fra flertallet af de hårdtarbejdende mennesker i verden. Det ligner tidligere tiders svindel med centralfinansiering, f.eks. den store depression. Hver gang efterlades almindelige mennesker med mere gæld og flere skatter, men med mindre rigdom og aktiver. I mellemtiden overtager disse meget få skruppelløse uberrige endnu mere af de sidste bidder af verdens rigdom . De bidrager ikke med noget reelt og stjæler alt gennem deres bedrageriske ordninger og baglokale aftaler. 
 

Austin Fitts forklarer, hvordan centralbankerne, Big Tech, Big Pharma og deres regeringsagenter rundt om i verden ved hjælp af alle elementerne i den kriminelle covid-virksomhed tager formlen for økonomisk sammenbrud og tyveri af aktiver op på et helt nyt forfærdeligt niveau. "Vaccine"-pas og centralbankernes digitale valuta er den ultimative manifestation af dette. Hvis det lykkes dem, vil det bringe alle os 99,9999% af almindelige mennesker i fuldt slaveri. 

Hvad er løsningen? Austin Fitts anbefaler at stoppe "vaccine"-passet og trække vores forretning tilbage fra disse skurke. Boykot Cosco, Walmart og de store banker. Giv din forretning til rigtige mennesker med små virksomheder; det beriger dit eget samfund. Træk dig ud af de store banker og brug i stedet mindre etiske finansielle institutioner som kreditforeninger. 

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Hjælp med at sprede budskabet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk