Sammenligning af naturlig immunitet med "vaccine"-immunitet

Injektionsofre har 7 gange større risiko for at blive syge af delta-varianten end personer med naturlig immunitet fra sidste år.

Introduktion

I vores Artikel af 4. juni og dokumentarfilm af 13. august, Covid "Vaccines; How Dangerous are They? udforskede vi videnskaben bag injektionen og forklarede farerne ved disse såkaldte "vacciner". Forud for denne udgivelse blev der i April 2021 Læger Sygeplejersker Etik og juradiskuterede vi kriminaliteten i de covidiske virksomheders tvang til at tvinge offentligheden til at modtage disse farlige indsprøjtninger. Alt dette er sket i strid med Nürnberg-koden og den hippokratiske ed. 

For at føje spot til skade, mens mange ofre allerede lider under de kortsigtede virkninger, der allerede tegner sig for flere "vaccine"-relaterede dødsfald end alle andre vacciner i historien tilsammen, viser det sig (med lidt overraskelse), at selv om injektionerne har undertrykt meget effektive uspecifikke naturlige antistoffer, er de selv patetisk ineffektive til at beskytte den sjældne person, der rent faktisk er i risiko for at dø af covid. Er der nogen anden grund end uforståelige kriminelle profitter og erhvervelse af herredømme over menneskeheden til, at effektive behandlingsprotokoller fra FLCCC, som f.eks. ivermectin og hydroxychloroquin, blev undertrykt til fordel for disse optagelser?

Nedenfor er en publikation af Sivan Gazit, MD MA; Roei Shlezinger, BA; Galit Perez, MN MA; Roni Lotan, PhD; Asaf Peretz, MD; Amir Ben-Tov, MD; Dani Cohen, PhD; Khitam Muhsen, PhD; Gabriel Chodick, PhD MHA; Tal Patalon, MD, som sammenligner naturlig immunitet med "vaccine"-induceret immunitet.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: . Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk