Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Paul Alexander redder børn

"Læg aldrig disse "vacciner" i armene på dine børn"

Introduktion

Dr. Paul E. Alexander var Trump Administration HHS Expert, Verdenssundhedsorganisationen og Pan American Health Organization peer-reviewed udgiver af tidlig behandling COVID behandling og slutter sig til Stew for at diskutere presset for jab, herunder Trumps holdning, at alle "bør få vaccinen".

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk