Dr. Mark Trozzi

Forfattere:: Angela Durante PhD, Denis Rancourt PhD, Claus Rinner PhD, Laurent Leduc PhD, Donald Welsh PhD, John Zwaagstra PhD, Jan Vrbik PhD, Valentina Capurri PhD

Et åbent brev til de uvaccinerede

Du er ikke alene! Pr. 28. juli 2021 havde 29% af canadierne ikke fået en COVID-19-vaccine, og yderligere 14% havde fået en vaccine. I USA og i EU er mindre end halvdelen af befolkningen fuldt vaccineret, og selv i Israel, "verdens laboratorium" ifølge Pfizer, er en tredjedel af befolkningen fortsat helt uvaccineret. Politikere og medier har indtaget en ensartet holdning og har gjort de uvaccinerede til syndebukke for de problemer, der er opstået efter 18 måneders panikmageri og lockdowns. Det er på tide at få rettet op på tingene.

Det er helt rimeligt og legitimt at sige "nej" til utilstrækkeligt testede vacciner som der ikke findes nogen pålidelig videnskab for. Du har ret til at bestemme over din krop og til at nægte medicinsk behandling, hvis du finder det passende. Du har ret til at sige "nej" til en krænkelse af din værdighed, din integritet og din kropslige autonomi. Det er din krop, og du har ret til at vælge. Du har ret til at kæmpe for dine børn mod deres massevaccination i skolen.

De har ret i at sætte spørgsmålstegn ved, om frit og informeret samtykke overhovedet er muligt under de nuværende omstændigheder. De langsigtede virkninger er ukendte. Transgenerationelle virkninger er ukendte. Vaccineinduceret deregulering af den naturlige immunitet er ukendt. Potentiel skade er ukendt, da indberetningen af bivirkninger er forsinket, ufuldstændig og inkonsekvent mellem de forskellige jurisdiktioner.

Du er mål for mainstream-medier, regeringens social engineering-kampagner, uretfærdige regler og politikker, samarbejdende arbejdsgivere og pøblen på de sociale medier.

Du får at vide, at du nu er problemet, og at verden ikke kan blive normal igen, medmindre du bliver vaccineret.

Du bliver ondskabsfuldt gjort til syndebuk af propaganda og presset af andre omkring dig. Husk, at der er intet galt med dig.

Du beskyldes fejlagtigt for at være en fabrik for nye varianter af SARS-CoV-2, selv om dit naturlige immunsystem ifølge førende forskere faktisk skaber immunitet mod flere komponenter af virussen. Dette fremmer din beskyttelse mod en lang række virusvarianter og afskaffer yderligere spredning til andre.

Du har ret til at kræve uafhængige peer-reviewede undersøgelser, der ikke er finansieret af multinationale medicinalfirmaer. Alle peer-reviewede undersøgelser af kortvarig sikkerhed og kortvarig virkning er blevet finansieret, organiseret, koordineret og støttet af disse profitorienterede virksomheder, og ingen af undersøgelsens data er blevet offentliggjort eller gjort tilgængelige for forskere, der ikke arbejder for disse virksomheder.

Du har ret i at sætte spørgsmålstegn ved de foreløbige resultater af vaccineforsøgene. De påståede høje værdier for den relative effektivitet er baseret på et lille antal svagt bestemte "infektioner". Undersøgelserne var heller ikke blinde, hvor de personer, der gav injektionerne, ganske vist vidste eller kunne udlede, om de injicerede den eksperimentelle vaccine eller placebo. Dette er ikke acceptabel videnskabelig metodologi for vaccineforsøg.

De har ret i Deres opfordringer til en mangfoldighed af videnskabelige holdninger. Ligesom i naturen har vi brug for en multikultur af information og fortolkninger heraf. Og det har vi ikke lige nu. Hvis vi vælger ikke at tage vaccinen, giver vi plads til, at der kan opstå fornuft, gennemsigtighed og ansvarlighed. Du har ret i at spørge: "Hvad sker der så, når vi giver vores autoritet over vores egen krop væk?

Du skal ikke lade dig skræmme. Du viser modstandsdygtighed, integritet og modighed. I samles i jeres lokalsamfund, I laver planer om at hjælpe hinanden og går ind for videnskabelig ansvarlighed og ytringsfrihed, som er nødvendige for, at samfundet kan trives. Vi er blandt de mange, der står sammen med jer.

Angela Durante, ph.d.
Denis Rancourt, ph.d.
Claus Rinner, ph.d.
Laurent Leduc, ph.d.
Donald Welsh, ph.d.
John Zwaagstra, ph.d.
Jan Vrbik, ph.d.
Valentina Capurri, ph.d.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk