Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Zelenko taler til israelske embedsmænd om kampagne for covid-injektion

En intens og oplysende præsentation

Introduktion

Dr. Zelenko fra New York var en af de første læger, der behandlede patienter med hydroxychloroquin, zink og azithromycin. Hans resultater var enestående. Han reddede tusindvis af liv og banede vejen for andre. Hvis hans anvisninger var blevet fulgt, ville der være blevet reddet liv, og hele covid-skandalen ville hurtigt være afsluttet. 
 
Under 2. verdenskrig var det overvejende jøder, der blev ofre for nazisternes grusomme "medicinske eksperimenter". Efter 2. verdenskrig blev Nürnberg-koden for medicinske eksperimenter udarbejdet for at forhindre, at dette nogensinde skulle ske igen. Som vi har diskuteret i vores publikation Læger Sygeplejersker Etik og lovgivning er de eksperimentelle covidinjektionskampagner fuldstændig kriminelle og overtræder alle aspekter af Nürnberg-koden. Så det er en stor perversion, at Israel i øjeblikket er det mest voldelige land i verden, der tvinger disse dødbringende indsprøjtninger på sine borgere. Canada ligger på en delt andenplads i det værste tilfælde. 

Her taler Dr. Zelenko med israelske embedsmænd, herunder sundhedsministeren. Han er ekstremt velinformeret, er ikke bange og diskuterer alt fra lægevidenskab til historie og åndelighed. 

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk