Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Trozzi udtaler sig om CPSO-klager mod ham

Interview med Take Action Canada

Introduktion

Didi Vergados fra Take Action Canada interviewer Dr. Trozzi om CPSO's undersøgelser mod ham. Selv om han suspenderede sin karriere som akutlæge, før han begyndte at fokusere på sit nye fokus som forsker, offentlig underviser og aktivist, følte CPSO sig berettiget i deres handlinger på grund af et tweet med falske oplysninger fra en person, som han aldrig har mødt eller behandlet. På trods af dette er Dr. Trozzi modigt engageret i at fortsætte sit fortalervirke, fordi han tror på højere love og sætter sit lands velbefindende højere end personlig komfort.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk