Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Canadiske læger udtaler sig om Take Action Canada

Canadiske læger angrebet for sandheden, men forsvarer stadig vores børn

Introduktion

I denne video har vi dækket de seneste opdateringer om, hvordan og hvorfor CPSO (College of Physicians & Surgeons) iværksætter undersøgelser af læger, der sætter spørgsmålstegn ved regeringens politikker omkring emner som f.eks. skaderne forårsaget af lockdowns, spørgsmål om vaccinens sikkerhed og effektivitet, maske-mandater og skolelukninger, mens de samtidig forsøger at vedtage lovgivning, så de ikke behøver at undersøge de højt profilerede læger, der er ansvarlige for oprettelsen af Covid-politikkerne.

Du vil også høre om de utrolige skader, som vaccinen forårsager på børn, og hvorfor disse læger og klinikere vil fortsætte med at udtale sig uanset de personlige omkostninger for dem på vegne af vores børns og samfundets sundhed og sikkerhed i det hele taget.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk