Dr. Mark Trozzi

Hvorfor er covidbehandlinger så dyre?

Introduktion

I denne video fortæller Dr. Mark Trozzi de seneste nyheder om, hvorfor Røde Kors ikke accepterer blod fra vaccinerede under visse omstændigheder. (Se hele historien i vores kommende video af Canadian Doctors Speak Out Ep. 2) Dr. Trozzi fortæller os også, hvorfor de nuværende Covid-behandlinger her i Canada er så dyre, nogle gange op til $3100 pr. behandlingsforløb i forhold til $80 for et mere effektivt forløb med det ikke-mærkede lægemiddel Ivermectin. Du vil også høre, hvorfor fremtidige behandlinger med et lægemiddel, som Merck er ved at udvikle, vil blive meget dyrere - op til $800 USD pr. behandlingsforløb på grund af en aftale, som den amerikanske regering netop har indgået med Merck for 1,2 milliarder dollars for at købe deres nye lægemiddel Molnupiravir, som allerede har fejlet i hospitalsundersøgelser.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk