Covid "vacciner"; Hvor farlige er de?

En grundig undersøgelse af videnskaben bag de Covid-"vacciner", der anvendes i den vestlige verden.

Introduktion

Relevante forudsætninger Dr. Trozzi's publikationer

Dette er IKKE en vaccine 🔗

I en tidligere artikel og en video har vi identificeret, at de injektioner, der promoveres og endda tvinges på folk, ikke er vacciner.

Læger Sygeplejersker Etik og lovgivning 🔗

I en tidligere artikel og en video har vi påpeget, at de injektioner, der promoveres og endda tvinges på folk, ikke er vacciner.

Vedrørende tal

Nu, hvor disse injektioner er blevet givet til ofre over hele verden, er vi vidne til katastrofale resultater. I USA har Covid-"vacciner" forårsaget flere dødsfald på 4 1/2 måned end alle vacciner tilsammen i de sidste 17 år. (se figur 1). Selv hvis man blot ser på Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) data finder vi, at bare de første 5 måneder i 2021 genererede 5 til 19 gange så mange data om vaccine-bivirkninger som alle de foregående måneder i 2021. hele år (se figur 2). Her er linket til de offentlige VAERS-data: https://vaers.hhs.gov/data/datasets.html

Covid-statistik

Over hele verden har sygdom og død fulgt med indførelsen af "vaccine"-injektionskampagnerne. Som vi vil undersøge, efterligner mange af de tidlige bivirkninger af injektionerne covid og rapporteres som flere covid-tilfælde. Dette er ikke overraskende, når man tager i betragtning, at dødsfald af mange årsager i de sidste halvandet år er blevet præsenteret for offentligheden som dødsfald som følge af covid, for at håndhæve de mange facetter af den kriminelle covid-virksomhed, herunder injektionerne. Her er en tidligere Trozzi-publikation om dette emne: https://drtrozzi.com/2021/03/how-is-this-a-pandemic/

Dødsfaldsstatistik for 42 lande efter udrulning af injektion

Indsprøjtning af børn...

Nu har Big Pharma, WHO og deres politiske agenter rundt om i verden vendt kampagnen mod børn. På trods af at covid-virusset udgør nogenlunde nul risiko for børn og unge voksne, og på trods af at injektionerne viser sig at være meget farlige, bliver børn nu injiceret i massevis, mens regeringerne nægter deres forældre retten til at gøre indsigelse.
Eksperter forklarer, hvorfor vacciner mod Covid-19 er unødvendige og farlige: https://johnplatinumgoss.com/2021/05/01/experts-explain-why-vaccines-against-covid-19-are-unnecessary-and-dangerous/amp/?__twitter_impression=true

Læger og forældre sagsøger statslige myndigheder på grund af dette: https://www.theepochtimes.com/mkt_morningbrief/doctors-parents-sue-hhs-over-covid-19-vaccine….

"Vi har aldrig set dette niveau af bivirkninger for nogen vaccine, uden at FDA har grebet ind", siger Dr. Angelina Farella, pædiatrisk medicinsk direktør for America's Frontline Doctors, i en erklæring. "Rotavirus-vaccinen blev trukket tilbage på grund af 15 tilfælde af ikke-dødelige bivirkninger, og svineinfluenzavaccinen blev trukket tilbage på grund af 25 dødsfald. Men nu ser vi ifølge CDC's egne data en stigning på 12.000 procent i antallet af dødsfald med disse vacciner, og de taler stadig om at give det til vores børn."

På et tidspunkt må vi normale mennesker begynde at spørge os selv: "Er det meningen, at dette skal skade os, og hvorfor bliver det påtvunget os?"
Meget troværdige videnskabsmænd, læger og akademikere bruger udtryk som "biovåben" til at beskrive disse injektioner. Eksperter beskriver covid-kampagnen med udtryk som: "folkemord, eugenik og befolkningsreduktion". "

Her har fem meget kvalificerede medicinske eksperter en dybdegående samtale om de eksperimentelle injektioners berettigelse som biovåben:

Global affolkning?

De fleste af os har svært ved at forstå dette. Er der magtfulde og indflydelsesrige mennesker, der ville overveje eller planlægge en sådan djævelsk plan? Den læser, der er velbevandret i geopolitik og kender Bilderberg-gruppen, vil finde dette citat fra 1981, som mange tilskriver Bilderberg-medlem Jacques Attali. Attali var rådgiver for præsident François Mitterrand fra 1981 til 1991 og var den første chef for Den Europæiske Bank for Genopbygning og Udvikling i 1991.

" Fremtiden vil handle om at finde en måde at reducere befolkningen på. Vi begynder med de gamle, for så snart de er over 60-65 år, lever folk længere, end de producerer, og det koster samfundet dyrt. Derefter de svage, derefter de ubrugelige, som ikke hjælper samfundet, fordi der altid vil være flere af dem, og først og fremmest i sidste ende de dumme. Eutanasi er rettet mod disse grupper; Eutanasi vil være et vigtigt redskab i vores fremtidige samfund, i alle tilfælde. Vi vil naturligvis ikke kunne henrette folk eller bygge lejre. Vi slipper af med dem ved at få dem til at tro, at det er for deres eget bedste. Overbefolkning, som for det meste er nytteløs, er noget, der er for dyrt økonomisk set. Også socialt set er det meget bedre, når den menneskelige maskine kommer til en brat stilstand, end når den gradvist forringes. Vi vil heller ikke være i stand til at teste millioner og atter millioner af mennesker for deres intelligens, det kan du tro! Vi vil finde eller forårsage noget a pandemi, der er rettet mod visse mennesker, en reel økonomisk krise eller ej, en virus, der rammer de gamle eller de fede, det er ligegyldigt, de svage vil de svage vil bukke under for det, de frygtsomme og dumme vil tro på det og søge behandling. Vi vil have sørget for, at behandlingen er på plads, behandling, der vil være løsningen. Udvælgelsen af idioter derefter tager sig af sig selv: Man går selv til slagtning."

Her er en liste over Bilderberg-medlemmer, som omfatter Jacques Attali fra Frankrig: https://newmillenniumexplorer.wordpress.com/2010/06/18/bilderberg-group-members-list/

To berømte dukkeførere

For det første har Bill Gates en personlig og familiemæssig historie med eugenisk filosofi; en søgen efter, på trods af hans eget massive CO2-fodaftryk, at reducere de globale CO2-emissioner ved at reducere verdens befolkning, og kampagner rundt om i verden, der fremmer skade mod os gennem mange facetter af den kriminelle covid-virksomhed, herunder injektioner.

Mød Bill Gates: https://www.bitchute.com/video/DSvhPnUgyz8/

For det andet er Anthony Fauci blevet berømt som leder af den officielle regerings reaktion på koidiose i USA. Han er læge, videnskabsmand og immunolog, der er direktør for USA's National Institute of Allergy and Infectious Diseases og chefmedicinsk rådgiver for præsidenten. Han har brugt sin stilling til at sikre finansieringen af forskning i "gevinst af funktion". Forskning i "gain of function" indebærer, at man gør virus farligere.

Her er en video af Dr. Steve Turley, der afslører dette: https://www.bitchute.com/video/IM14wkkUoBI/

Her er en interessant debat mellem senator Dr. Rand Paul og Anthony Fauci: https://www.bitchute.com/video/OGeusITiZjYT/

Slut på indledningen. Kan det være biologiske våben?

Efter hundredvis af timers forskning i covid-"vacciner" og mange dybtgående diskussioner med andre medicinske eksperter ønsker jeg at dele mere videnskabelig viden om disse injektioner med jer. Er det rimeligt at overveje spørgsmålet: "Er disse injektioner biovåben?" Det vil sige "er det faktisk meningen, at de skal skade eller dræbe os?" Du er velkommen til at diskutere dette spørgsmål med andre i kommentarfeltet nedenfor.

Se på videnskaben

Efter hundredvis af timers forskning i covid-"vacciner" og mange dybtgående diskussioner med andre medicinske eksperter ønsker jeg at dele mere videnskabelig viden om disse injektioner med jer. Er det rimeligt at overveje spørgsmålet: "Er disse injektioner biovåben?" Det vil sige "er det faktisk meningen, at de skal skade eller dræbe os?" Du er velkommen til at diskutere dette spørgsmål med andre i kommentarfeltet nedenfor.

Ting i injektionerne

 • Patenteret modificeret viralt genetisk materiale: messenger-RNA eller dobbeltstrenget DNA som koder for et spikeglykoprotein, der ligner SGP fra coronavirus. Moderna og Pfizer indeholder messenger-RNA, mens Astrazeneca og Johnson and Johnson indeholder DNA. 
 • a) Moderna og Pfizer: lipidnanopartikler som er de trojanske heste, der får de patenterede modificerede virusgener som messenger RNA ind i de menneskelige forsøgspersoners celler og endda får dem igennem blod-hjernebarrieren og ind i hjernecellerne.
  b) Astezenica og Johnson and Johnson: bruger DNA i stedet for mRNA og en anden trojansk hest, som er en adenovirus modificeret til at overføre de patenterede modificerede virusgener til de menneskelige forsøgspersoners celler. (disse forårsager mere blodpropper end injektionerne af nanopartikeltypen, i hvert fald i begyndelsen).
  c) Novavax: spideglykoprotein og en proteinadjuvans. (ikke i brug og kun minimalt omtalt her).
 • Polyethylenglycol. Moderna- og Pfizer-nanopartikler indeholder forskellige lipider, herunder kolesterol og polyethylenglycol (en polymer af ethylenglycol, som findes i frostvæske til biler). Dette er angiveligt nødvendigt for lipidkapslernes trojanske virkning. Nogle mennesker har negative immunreaktioner på PEG-cyklede nanobiofarmaceutiske produkter med anti-PEG-antistoffer.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32745496/
 • En påstået, men ikke bekræftet ingrediens i nogle af Pfizers injektioner kan være mNeonGreen. Der er en retssag i gang, hvor Allele Biotechnology and Pharmaceuticals, Inc. anklager Pfizer for at krænke deres patent på mNeonGreen, en bioluminescerende markør, som de hævder, at Pfizer har inkluderet i deres injektioner. I deres klage fra oktober 2020 beskylder de Pfizer for at krænke Alleles amerikanske patent, der dækker dette særlige "tag", som bruges til at spore vaccine i patientens blod. https://www.ipwatchdog.com/2021/02/12/pfizer-rejects-accusations-infringed-covid-19-vaccine-assay-technology/id=129974/
 • Mystiske ingredienser? Vi ved ikke, hvad der er i injektionerne, som får magneterne til at klæbe fast til indsprøjtningsstederne, og som selv udviser en magnetisk polaritet. https://www.bitchute.com/video/ckuA6w9r13zD/
 • forskellige andre simple kemikalier og konserveringsmidler.  

Ting, som kroppen producerer som reaktion på injektionerne

Messenger RNA

I tilfælde af Oxford-Astrazeneca- og Johnson & Johnson-"vaccinerne", som indeholder DNA, skal dette DNA trænge ind i forsøgspersonernes cellekerner og der blive transskriberet for at producere et messenger RNA. Pfizer- og Moderna-injektionerne starter med messenger-RNA.

Spike glykoprotein

Det patenterede protein med to underenheder, kaldet et modificeret coronavirus spike-glykoprotein, der produceres og udskilles af forsøgspersonernes celler på grundlag af det patenterede virale DNA og messenger-RNA. (undtagelse Novovax, som indeholder spike-glykoproteinet direkte). Dette unaturlige SGP optræder i forsøgspersonernes kredsløb inden for få dage efter den første injektion. Timing efter mRNA-injektionerne: Begge underenheder af spikeglykoproteinerne optræder i plasma inden for et døgn, topper efter 5 dage og er ikke påviselige i blodet efter 14 dage (men det betyder ikke, at de er fraværende i mange menneskelige væv, hvor de blev produceret).

Antistoffer

Adskillige antistoffer, der fremstilles af forsøgspersonernes immunsystem som reaktion på det patenterede fremmede spike-glykoprotein, som produceres af forsøgspersonernes egne celler. Antistoffer, der produceres som reaktion på SGP'et, stiger i blodbanen inden for 1-2 uger efter injektionerne og forbliver i mindst to måneder. Disse unaturlige antistoffer er meget specifikke og virker derfor ikke over for selv nogle subtile varianter af det patenterede coronavirus SARS CoV2. Sammenlign det med naturlig immunitet, der dækker et bredt spektrum af meget forskellige coronavirusser. Desværre undertrykker den store mængde unaturlige, meget specifikke antistoffer de naturlige, uspecifikke antistoffer. Dette efterlader personen åben og ubeskyttet over for mange coronavirusser og subtile varianter.

Relevant fysiologi

ACE2-receptorer

ACE2-receptorer på menneskelige celler er de steder, hvor spideglykoproteinerne knytter sig til. I tilfælde af et intakt virus sker der efter denne tilknytning en fusion, og virusindholdet trænger ind i cellerne. I tilfælde af kunstig SGP alene er tilknytningen til receptoren meget stærkere og skaber cellesignalering, som påvirker cellen. Dette omfatter "nedregulering" eller et fald i antallet af ACE2-receptorer. Cellerne lider under dette, da ACE2-receptorer generelt har vigtige sunde funktioner.
Selv om stort set alle menneskelige væv har det genetiske materiale og mRNA for ACE2-receptorerne, udtrykker nogle væv disse gener og har betydelige ACE2-receptorer på deres celleoverflader. Her er en god artikel om dette:
Vævsfordeling af ACE2-protein, den funktionelle receptor for SARS coronavirus. Et første skridt til at forstå SARS-patogenese https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15141377/
Her er et vigtigt uddrag: "...lokalisering af ACE2-protein i forskellige menneskelige organer (mund- og næseslimhinde, nasopharynx, lunge, mave, tyndtarm, tyktarm, tyktarm, hud, lymfeknuder, thymus, knoglemarv, milt, lever, nyre og hjerne). Det mest bemærkelsesværdige fund var overfladeekspressionen af ACE2-protein på alveolære epitelceller i lungerne og enterocytter i tyndtarmen. Desuden var ACE2 til stede i arterielle og venøse endotelceller og arterielle glatte muskelceller i alle de undersøgte organer.
Desuden binder det injektionsinducerede modificerede SGP ti til tyve gange så stærkt til ACE2-receptorerne som det naturlige virus-SGP. SGP alene kan forårsage sygdomsprocesser i et eller alle disse væv."

Ikke-specifikke naturlige antistoffer

Uspecifikke naturlige antistoffer. De giver en bred og forskelligartet immunitet mod mange coronavirusser og varianter, men de undertrykkes af de unaturlige meget specifikke antistoffer, der produceres som reaktion på mRNA-injektion induceret spikeglykoproteiner.

Den førende vaccineekspert Dr. Geert Vanden Bossche, DMV, PHD, forklarer denne fare i et åbent brev til WHO den 12. marts 2021:

Måder, hvorpå injektionerne forårsager skade

Umiddelbare bivirkninger

 Umiddelbare bivirkninger kan omfatte allergiske reaktioner over for en eller flere ingredienser i injektionerne. Dette har omfattet anafylaksi (alvorlig, potentielt dødelig allergisk reaktion) med en hyppighed, der er fem gange så høj som for de fleste vacciner: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33558825/

Spike glycoprotein udøver direkte virkninger

Spike glycoprotein udøver direkte virkninger på forskellige væv, der indeholder ACE2-receptorer: https://www.mdpi.com/2076-393X/9/1/36/html

ACE2-receptorer findes på overfladen af cellerne i endothelforingen af alle kroppens små blodkar, arterielle glatte muskler i alle arterier og væv i mund- og næseslimhinden, nasopharynx, lunge, mave, tyndtarm, tyktarm, tyktarm, hud, lymfeknuder, thymus, knoglemarv, milt, lever, nyre og hjerne.
Det modificerede spike-glykoprotein binder sig ti til tyve gange stærkere til ACE2-receptorerne end det naturlige SGP fra coronavirus.
Spike glycoprotein alene forårsager skader på lunger og blodkar:
https://sciencebasedmedicine.org/spike-proteins-covid-19-and-vaccines/
Hamstere, der udsættes for inhaleret spike-protein alene, uden virus, udvikler lungesygdom. Opdagelsen af dette og dets mekanisme er beskrevet i denne videnskabelige artikel. https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902 (SARS-CoV-2 Spike Protein forringer endothelfunktionen via nedregulering af ACE 2)
Her er et vigtigt uddrag:
SARS-CoV-2-infektion (severe acute respiratory syndrome coronavirus 2) er afhængig af bindingen af S-protein (Spike glycoprotein) til ACE (angiotensin-converting enzyme) 2 i værtscellerne. Vaskulært endotel kan inficeres af SARS-CoV-2, hvilket udløser mitokondriel produktion af reaktive oxygenarter og glycolytisk skift. Paradoksalt nok er ACE2 beskyttende i det kardiovaskulære system, og SARS-CoV-1 S-protein fremmer lungeskader ved at nedsætte niveauet af ACE2 i de inficerede lunger. I den aktuelle undersøgelse viser vi, at S-protein alene kan skade vaskulære endotelceller (EC'er) ved at nedregulere ACE2 og dermed hæmme mitokondriefunktionen.

Hvordan injektionerne fører til både blodpropper og blødninger er ikke helt forstået og kan involvere flere faktorer, herunder direkte virkninger af SGP'en og antistofferne.
En af de årsagsmekanismer omfatter skader på foringen af små blodkar, som kan opstå på grund af viruset eller alene på grund af spikeglykoproteinet. Skaderne på dette endothel (blodkarrenes inderste lag) har bl.a. til følge, at blodpropper udløses.
Også blodpladerne, der er vigtige for blodets størkning, påvirkes kraftigt af de giftige spike-glykoproteiner.
En anden mekanisme, der forårsager blodkoagulationsforstyrrelser, synes at opstå som følge af interaktioner mellem de antistoffer, som kroppen producerer som reaktion på injektionerne, og ofrenes blodplader. Dette forstærkes yderligere af EDTA (et jern- og calciumbindende eller "chelatdannende" middel), som findes i Astrazenica-injektionen. I disse tilfælde kan blodproppen forbruge enorme mængder blodplader, så offeret samtidig får ofte dødelige blodpropper, samtidig med at det er sårbart over for blødninger andre steder på grund af blodplademangel. Selv om blodproppebivirkningen synes værre med Astrazenica-injektionen, forekommer den også med de andre. Blodpropper kan være den underliggende patologi i: hjerteanfald; slagtilfælde; dødelige blodpropper i lungerne samt mikroskopiske blodpropper i lungerne, som kan efterligne lungebetændelse og fejldiagnosticeres som en Covid-infektion; venetrombose; ødelæggende omfattende blodpropper i de store venøse bihuler i hjernen; samt mange andre symptomer som hovedpine, kvalme, opkastning og hæmatomlignende "udslæt" over hele kroppen, som kan indikere trombose (blodpropper) og andre alvorlige abnormiteter.

Referencer:

https://www.webmd.com/vaccines/covid-19-vaccine/news/20210422/scientists-find-how-astrazeneca-vaccine-causes-clots https://www.ema.europa.eu/en/news/astrazenecas-covid-19-vaccine-ema-finds-possible-link-very-rare-cases-unusual-blood-clots-low-blood

Ud over blodkoagulationsforstyrrelser har mange af injektionspersonerne udviklet blødningsforstyrrelser, herunder unormal og postmenopausal vaginal blødning, næseblødning og ødelæggende blødninger i hjernen.
https://govbanknotes.wordpress.com/2021/02/18/young-nurse-suffers-from-hemorrhage-and-brain-swelling-after-second-dose-of-pfizers-covid-19-vaccine/
https://www.foxnews.com/health/woman-in-japan-dies-of-brain-hemorrhage-after-receiving-covid-19-vaccine-no-link-to-jab-determined

Se dette citat fra artiklen "Experts explain why vaccines against Covid-19 are unnecessary and dangerous" fra Doctors for Covid Ethics: https://johnplatinumgoss.com/2021/05/01/experts-explain-why-vaccines-against-covid-19-are-unnecessary-and-dangerous/amp/?__twitter_impression=true
I modsætning til påstande om, at blodforstyrrelser efter vaccination er "sjældne", kan mange almindelige vaccinebivirkninger (hovedpine, kvalme, opkastninger og hæmatomlignende "udslæt" over hele kroppen) være tegn på trombose og andre alvorlige abnormiteter. Desuden kan vaccineinducerede diffuse mikrotromboser i lungerne efterligne lungebetændelse og kan fejldiagnosticeres som COVID-19. Blodpropper, der i øjeblikket er genstand for medieopmærksomhed, er sandsynligvis kun "toppen af et stort isbjerg" [34] - Vaccinerne er ikke sikre.

Unormal blødning i livmoderen hos kvinder kan ikke kun skyldes virkninger af SGP og antistoffer på blodet og de små blodkar, men også virkninger på hormoner og livmodervæv, som har proteiner kaldet Syncytin-1, der har visse ligheder med SGP og derfor potentielt kan blive beskadiget af de unaturligt inducerede antistoffer (en autoimmun virkning). Nogle frygter, at dette kan fremkalde en autoimmun sygdom hos kvinder, således at de bliver steriliseret permanent. Der er behov for mere forskning, men hvilken fornuftig kvinde ville frivilligt deltage i dette eksperiment?
https://newsrescue.com/doctors-former-pfizer-respiratory-vp-chief-scientific-advisor-file-petition-covid-vaccine-could-be-linked-to-infertility/
LÆGER, HERUNDER TIDLIGERE PFIZER RESPIRATORISK VICEDIREKTØR OG VIDENSKABELIG CHEFKONSULENT, INDGIVER ANDRAGENDE - COVID-VACCINE KAN VÆRE FORBUNDET MED INFERTILITET
https://fromthetrenchesworldreport.com/head-of-pfizer-research-covid-vaccine-is-female-sterilization/277390

Afgivelse af glykoprotein på spidser

Spike Glycoprotein Shedding af injektionspersoner, der gør andre syge.
Der er også forekommet adskillige bivirkninger, herunder blødninger, hos kontaktpersoner til "vaccinerede" personer, som ikke selv har fået injektionerne. Dette skyldes næsten helt sikkert, at SGP'erne er blevet udskilt fra de personer, der har fået injektionerne, og derefter har forurenet og påvirket deres familie eller kontakter, som ellers ville have haft det godt. Dette har omfattet næseblod hos børn af de injicerede og vaginal blødning hos ægtefæller til de injicerede.
Dette introducerer en anden trist og overraskende mulighed, nemlig at mennesker, der er blevet injiceret med disse vacciner, kan være de "nye spedalske" og udgøre en sundhedsrisiko for ikke-injicerede raske mennesker, der er i kontakt med dem.
COVID-vaccinerede mennesker kan 'afgive' spidse proteiner og skade de uvaccinerede
https://christiansfortruth.com/confirmed-covid-vaccinated-people-can-shed-spike-proteins-and-harm-the-unvaccinated/
se s. 69 i Pfizers eget dokument: http://www.voterig.com/pfizervax.pdf
https://www.lifesitenews.com/news/americas-frontline-doctors-covid-vaccinated-can-shed-spike-protein-harming-unvaccinated

https://thenewamerican.com/covid-vaccine-shedding-hurting-unvaxed-dr-lee-merritt-explains/ COVID Vaccine Shedding Hurting Unvaxed? Dr. Lee Merritt forklarer
I dette interview med Alex Newman, der er chefredaktør på The New American Magazine, giver den berømte tidligere militærlæge og ekspert i biologiske våben Dr. Lee Merritt sine tanker om de seneste påstande om, at vaccinerede personer kan "udgyde" spikeproteiner eller noget andet, der skader uvaccinerede mennesker - især kvinder.

Auto-immun sygdom

Autoimmune sygdomme er sygdomme, hvor immunsystemet angriber nogle af ens egne væv. Klassiske eksempler herpå er leddegigt, hvor patienterne danner antistoffer og et immunforsvar mod deres egen brusk, og Guillain-Barre, en sygdom, hvor patientens immunsystem angriber deres egne nerver. Autoimmune sygdomme er altid en risiko ved vaccineinducerede immunresponser, og Guillain-Barre er en af de mest almindelige bivirkninger. Covid-genterapien giver imidlertid et forhøjet niveau og et øget spektrum for mulig autoimmun sygdom. Injektionspersonernes celler er selv producenter af det modificerede virale spike-glycoprotein, som kroppen producerer antistoffer mod. Der er således en alvorlig risiko for, at antistofferne vil være rettet mod forsøgspersonernes mange SGP-producerende væv. Dette medfører en ny risiko for autoimmun sygdom, der omfatter mange væv og organer. Desuden indeholder nogle menneskelige væv celler, der ligner SGP'erne. Dette giver endnu større risiko for autoimmune sygdomme. Et eksempel herpå er Syncytin-1, et vigtigt protein i reproduktivt væv. Dette diskuteres senere i denne artikel vedrørende risikoen for infertilitet.

Undertrykkelse af naturlige uspecifikke antistoffer

Undertrykkelse af naturlige uspecifikke antistoffer, som beskytter mod mange forskellige vira, herunder mange coronavira. Som allerede nævnt ovenfor er de injektionsfremkaldte antistoffer meget specifikke og kun rettet mod et snævert spektrum af coronavirusser. Injektionerne forventes således at efterlade forsøgspersonerne uden deres uspecifikke antistoffer og en robust naturlig immunitet mod en lang række forskellige virusinfektioner. Det betyder, at de injicerede forsøgspersoner er mere sårbare over for mange coronavirusser og nye varianter. Se Dr. Geert Vanden Bossches åbne brev til WHO: 

https://fos-sa.org/2021/03/12/open-letter-to-the-who-immediately-halt-all-covid-19-mass-vaccinations-geert-vanden-bossche-dmv-phd/

Antistof-afhængig forstærkning af sygdom

COVID-19-vacciner, der er designet til at fremkalde neutraliserende antistoffer, kan sensibilisere vaccine-modtagere til mere alvorlig sygdom, end hvis de ikke var vaccineret. Tænk på forsøgene fra 2012 med flere forskellige eksperimentelle coronavirusvacciner mod SARS C0V1 på dyr. Vaccinerne resulterede i, at dyrene producerede antistoffer mod coronaviruset; men da de blev udfordret med det faktiske coronavirus, udviklede de meget mere alvorlig sygdom og havde langt højere dødelighed, end der ellers ville være sket med det generelt ikke-dødelige coronavirus.
Immunisering med SARS coronavirusvacciner fører til pulmonal immunopatologi ved udfordring med SARS-virus https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0035421

Lad os undersøge, hvordan Antibody Dependent Enhancement, også kaldet patogen priming og forskellige andre navne, fungerer. Neutraliserende antistoffer er antistoffer, der skal binde sig til infektionen, i dette tilfælde coronaviruset ved dets SGP, og neutralisere viruset, så det ikke kan forårsage infektion. Det neutraliserende antistof, der er knyttet til virussen, binder derefter også til immunceller, som skal optage den og derefter ødelægge og bortskaffe den. Det er imidlertid bekymrende, at antistofferne ligesom alle de coronavirusvacciner, der tidligere er testet på dyr, er suboptimale og ikke neutraliserer viruset; så i stedet hjælper antistofferne med at få et levedygtigt virus ind i immunsystemets celler, der er ansvarlige for fagocytose, hvor det inficerer dem. Efterhånden som flere celler inficeres, producerer de mere virus, hvilket udløser flere af disse suboptimale antistoffer, som får de levedygtige virus ind i flere immunceller. Det bliver en snebold og bliver værre efter hver injektion og hver infektion.

Dette kan kompliceres yderligere af tilstedeværelsen af spike-glykoprotein på celler i hele kroppen, som producerede dem som reaktion på mRNA'et i "vaccinen". Bekymringen her er, at de antistoffer, der produceres enten som reaktion på det inducerede immunforsvar eller udløst af en fremtidig coronavirusinfektion, vil være rettet mod ens egne celler i hele kroppen. Dette skaber ikke blot stor risiko for autoimmune sygdomme, men kan også bidrage til en dyb og diffus betændelse i hele kroppen, hvilket øger den antistofafhængige forstærkning af coronavirusinfektionen. Dette vil tilføje meget mere inflammation i hele offerets krop.

Det høje niveau af inflammation i hele kroppen beskrives nogle gange som en cytokinstorm på grund af alle de tilstedeværende inflammatoriske cytokin-kemikalier. Septisk chok og død kan være resultatet.
Da dyrene i forsøgene med coronavirusvacciner fra 2012 blev konfronteret med det egentlige coronavirus, fik de meget mere alvorlige sygdomme og en høj dødelighed. Deres obduktioner afslørede abnormiteter, herunder dybtgående inflammatoriske ændringer i deres lunger med stor forekomst af en type immuncelle kaldet "eosinofile".

Ligesom dyrene i alle tidligere forsøg med coronavirusvacciner kan "vaccinerne" og de antistoffer, hvis produktion de udløser, gøre fremtidige coronavirusinfektioner meget mere alvorlige end de ville have været på naturlig vis, ja, endog dødelige.
Læger for Covid-etik beskriver dette i deres artikel Eksperter forklarer, hvorfor vacciner mod Covid-19 er unødvendige og farlige:
"På grund af immunologisk priming kan risikoen for koagulation, blødning og andre uønskede hændelser forventes at stige med hver ny vaccination og hver gang coronavirus eksponeres. Over tid, uanset om det er måneder eller år [35], gør dette både vaccination og coronavirus farlige for unge og raske aldersgrupper, for hvem COVID-19 uden vaccination ikke udgør nogen væsentlig risiko."
https://johnplatinumgoss.com/2021/05/01/experts-explain-why-vaccines-against-covid-19-are-unnecessary-and-dangerous/amp/?__twitter_impression=true

For mere materiale om Læger til Covid Ethics: https://doctors4covidethics.org/blog/

Tænk på, hvor perverst dette scenarie er: regeringer, store medicinalvirksomheder og medierne narrer folk til at modtage en farlig eksperimentel indsprøjtning mod en forkølelse, der i princippet ikke er dødelig, og disse mennesker vil nu få alvorlige og endog dødelige oplevelser med fremtidige forkølelser. Det er det, der skete med forsøgsdyrene, og det er grunden til, at man opgav vacciner mod coronavirus.

En lignende antistofafhængig forøgelse af sygdommen er set i forsøg med RSV-vacciner til børn med fatale resultater. https://beforeitsnews.com/agenda-21/2021/01/professor-dolores-cahill-why-people-will-start-dying-a-few-months-after-the-first-mrna-vaccination-2811.html
Vær opmærksom på, at dette vil betyde, at de mennesker, der er blevet injiceret, senere kan få alvorlige og endog dødelige sygdomme i den næste forkølelsessæson. Det er især bekymrende, at dette kan blive fejlagtigt betegnet som "covid-19" og få endnu flere mennesker til at gå over til de såkaldte "vacciner" i stedet for at drive dem væk, som det burde.
Andre udtryk for antistofafhængig forstærkning er bl.a.: "AD Response, patologisk priming, immun priming og immun super-priming."
PROFESSOR DOLORES CAHILL: HVORFOR FOLK VIL BEGYNDE AT DØ FÅ MÅNEDER EFTER DEN FØRSTE MRNA-VACCINATION https://www.bitchute.com/video/Dxjp6nkwhWn8/

Autopsier kunne skelne mellem virusinfektion, der forårsager resp infektion, og immunrespons på en covid, der forårsager diffuse immunangreb på personernes væv i hele kroppen, da de producerer og bærer SGP'en.
Denne risiko for antistofafhængig forstærkning oplyses ikke over for forsøgspersoner, der får injektionsforsøg. Dette er endnu en kriminel overtrædelse af Nürnberg-koden i forbindelse med denne globale injektionskampagne. Her konkluderer forskerne, at forsøgspersonerne i forsøget klart skulle have fået at vide, at injektionen kunne gøre fremtidige coronavirusinfektioner værre end bedre. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33113270/
Her er et uddrag af deres konklusioner: "Den specifikke og betydelige COVID-19-risiko for ADE burde have været og burde være blevet og burde være tydeligt og uafhængigt oplyst til forsøgspersoner, der i øjeblikket deltager i vaccineforsøg, samt til dem, der rekrutteres til forsøgene og fremtidige patienter efter godkendelse af vaccinen, for at opfylde den medicinsk etiske standard for patientforståelse i forbindelse med informeret samtykke."

Varianter af viruset er resultatet af "vaccine"-kampagnerne. Antistofmedieret udvælgelse.

Udtrykket "antistofafhængig forstærkning" er også blevet brugt til at beskrive det fænomen, hvor masseadministration af disse injektioner udløser produktionen af meget specifikke antistoffer; der opstår subtile variationer i virussen for at undgå dette, og dermed udløser udviklingen af varianter af virussen. En mere præcis og specifik betegnelse for dette er "antistofmedieret selektion". Nobelprisvindende virolog Prof. Montagnier beskriver "vaccinationskampagnerne" som en "uacceptabel fejltagelse", og han forklarer, at "det er vaccinationen, der er årsag til varianterne".
https://www.sify.com/news/mass-vaccination-during-pandemic-historical-blunder-nobel-laureate-news-national-vfzmOvddfbagj.html

Immunosuppression

Undertrykkelse af immunsystemet, mens man reagerer på vacciner, er en almindelig bekymring. Ofte hører vi om folk, der bliver syge, for eksempel efter at de har fået en influenzavaccination. Denne effekt kan forklare de mange rapporter om udbrud af helvedesild hos personer efter covidinjektioner. Helvedesild er et alvorligt og smertefuldt udslæt forårsaget af aktivering af tidligere hvilende varicella zoster-virus i patienternes perifere nerveganglier (et sted, hvor nerver fra hjernen forbindes med nerver til huden eller andre endepunkter). 

Undersøgelse: Nogle COVID-vacciner kan reaktivere helvedesild eller herpes zoster

https://fox2now.com/news/national/study-some-covid-vaccines-may-reactivate-shingles-or-herpes-zoster/

Forskellige neurologiske problemer, der kan opstå tidligt

Der er mange rapporter om en bred vifte af neurologiske lidelser, der opstår i dage til uger efter injektionerne.
Tænk på Dr. Charles Hoff fra BC, Canada, som konstaterede flere neurologiske lidelser hos patienter, der fik de eksperimentelle injektioner. Han gik ud med sin oprigtige bekymring og er siden blevet forfulgt af regeringen i BC og College of Physicians and Surgeon of British Columbia. Her taler Dr. Hoff modigt ud: https://www.bitchute.com/video/ZPCQ28sfOxgi/

Der kan være forskellige mekanismer i spil, når forsøgspersoner udvikler neurologiske lidelser efter covid-injektionerne. Blodpropper i små blodkar, som blev beskrevet ovenfor, er sandsynligvis involveret i mange af disse slagtilfælde. Fordi skaden og blodproppen opstår i mange små blodkar, kan diagnostiske tests som f.eks. CT-scanninger muligvis ikke vise slagtilfælde-mønstre, som de ville gøre det, når større blodkar er involveret. Men med den mikroskopiske blodprop i blodkarrene er blodforsyningen stadig afbrudt til hjernecellerne, og skaden er reel.
Nanopartikler bidrager til neurologiske skader:
Nanopartiklerne, der bærer mRNA-cocktailen, kan krydse blod-hjernebarrieren. Dette er usædvanligt og bekymrende. Det er meget uforudsigeligt, hvad der sker, når hjerneceller har viralt genetisk materiale, der koder for spikeglykoprotein, aktivt i dem, men det kan helt sikkert være med til at forklare de mange lidelser i centralnervesystemet og neurologiske lidelser, der er rapporteret efter injektionerne. Desuden er selve virkningen af nanopartiklerne i hjernen ukendt og kan være direkte medvirkende til de neurologiske lidelser, der udløses af disse injektioner.
Nanopartikler kan i sig selv fremkalde nervegift, selv gennem placentabarrieren til ufødte børn. Både injektionspersoner og deres ufødte børn får skader på hjernecellerne. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29610530/
Nanopartikelforskningen er også mangfoldig og omfatter endda nanopartikler, der bruger elektromagnetiske fænomener til at skabe en grænseflade med neuroner (hjerneceller). https://medium.com/the-shadow/nanoparticles-on-my-mind-783403fb17af

https://www.nature.com/articles/s41565-019-0521-z#Abs1 Fjernstyret kemomagnetisk modulation af målrettede neurale kredsløb

Tænk på et team finansieret af DARPA på University of Miami's College of Engineering, ledet af professor Sakhrat Khizroev. De har fundet ud af en måde at bruge nanopartikler til at "tale" med hjernen uden ledninger eller implantater. De bruger "en ny klasse af ultrafine enheder kaldet magnetoelektriske nanopartikler (MENP'er)" til at trænge igennem blod-hjernebarrieren" ... "Når MENP'erne er inde i hjernen og placeret ved siden af neuroner, kan vi stimulere dem med et eksternt magnetfelt, og de producerer til gengæld et elektrisk felt, som vi kan tale med uden at skulle bruge ledninger", forklarede professor Khizroev.
DARPA har finansieret dette som en del af sit Next Generation Non-surgical Neurotechnology (N3)-program (også kendt som BrianSTORMs), hvis erklærede mål er "at udvikle højtydende, bi-direktionelle hjerne-maskine-interfaces til raske tjenestefolk".
DARPA er Defense Advanced Research Projects Agency. Det er et forsknings- og udviklingsagentur under det amerikanske forsvarsministerium, der er ansvarligt for udvikling af nye teknologier til brug for militæret.
Nogle mistænker nanopartiklerne i covid-injektionerne for at gøre det lettere at bruge 5G til at påvirke eller kontrollere forsøgspersonerne. Det er i det mindste interessant, at mens borgerne mange steder var indespærret i deres hjem under de indledende lockdowns, blev der mange steder installeret 5G-tårne i deres gader.

Prionsygdom

Ud over de forskellige neurologiske lidelser, som vi allerede ser hos ofrene for disse injektioner, er der risiko for, at de udvikler en anden klasse af langsomme og ødelæggende neurologiske lidelser kaldet "prionsygdomme". Prioner er celleproteiner, der er blevet ændret til en sygdomstilstand, hvor de fejlformede proteiner udløser den samme deformation i andre proteiner. Disse prionsygdomme rammer generelt hjernen og andre neurologiske væv. I løbet af årene medfører denne kædereaktion, at hjernen langsomt forringes. Under mikroskopi er der generelt dannet huller i hjernevævet, så det ligner en svamp. Kendte prionsygdomme omfatter Creutzfeldt-Jakobs sygdom og kogalskab. Prionsygdomme kan ikke helbredes, og de er alle langsomt udviklende dødelige sygdomme.

Grunden til, at vi forventer mulig prionsygdom hos de personer, der får injektioner med nanopartikler, som krydser blod-hjernebarrieren, er, at genetisk sekventering af det patenterede modificerede messenger-RNA i Pfizer-injektionen afslører flere genetiske sekvenser, som anses for at være risikable for at få visse RNA- og DNA-transportproteiner til at folde sig i prionkonfigurationer. Det specifikt berørte RNA-bindingsprotein er TAR, og de DNA-bindingsproteiner er (TDP-43) og Fused in Sarcoma (FUS).
COVID-19 RNA-baserede vacciner og risikoen for prionsygdom:
https://principia-scientific.com/covid-19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease/

Kvinders sundhed, aborter og sterilisation

Menstruationsproblemer, unormal blødning, blødning efter overgangsalderen samt aborter har været fremtrædende blandt de indberettede bivirkninger ved "vaccine". https://www.visiontimes.com/2021/03/08/covid-19-vaccine-miscarriage-stillbirth-concerns-for-mothers.html
Processer, der bidrager til dette, omfatter sandsynligvis skader på små blodkar og de virkninger, der forårsager mange blødnings- og koagulationsforstyrrelser, som beskrevet ovenfor. Der er også bekymring over injektionernes indvirkning på hormonernes