Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Masker forårsager skade

Ekspert i arbejdsmiljøet påviser, at masker er skadelige

Video af Chris Schaefer, med en introduktion af Dr. Trozzi

Vi håber, at du fandt ovenstående video af Chris Schaefer oplysende. Han viser tydeligt, hvordan den nuværende maskefejlpraksis er farlig for folks mindfulness og sundhed. Hvorfor er det så sådan en dårlig, farlig og ineffektiv praksis, som verdens regeringer og virksomhedsorganer giver mandat til?

Links til yderligere due diligence

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk