Masker forårsager skade

Ekspert i arbejdsmiljøet påviser, at masker er skadelige

Video af Chris Schaefer, med en introduktion af Dr. Trozzi

Vi håber, at du fandt ovenstående video af Chris Schaefer oplysende. Han viser tydeligt, hvordan den nuværende maskefejlpraksis er farlig for folks mindfulness og sundhed. Hvorfor er det så sådan en dårlig, farlig og ineffektiv praksis, som verdens regeringer og virksomhedsorganer giver mandat til?

Links til yderligere due diligence

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk