Dr. Mark Trozzi

Dr. Trozzi undersøger canadiske dødsattester og diskuterer, hvordan Covid-19 betragtes som en pandemisk sygdom

Canada: Hvordan er dette en pandemi?

Hvis du har undersøgt Wuhan-virussen og den globale geopolitiske situation, er du sandsynligvis stødt på uafhængige journalister fra hele verden, som har kigget på mange landes årlige dødsstatistikker og bemærket noget usædvanligt. Det, de har fundet, er, at selv om landene har rapporteret om mange mennesker, der døde af Covid-19 i 2020, er de årlige dødstal for landene generelt ikke steget. Dette er overraskende. Vi har ikke fundet nye dybtgående helbredelsesmetoder for alle de andre ting, som folk dør af, f.eks. alderdom, hjertesygdomme, kræft og lungesygdomme, så hvis disse ting fortsætter som sædvanligt, og der er en ny ting (Covid), som dræber mange mennesker, så burde der være flere mennesker, der dør i alt. Hvis ikke, så understøtter dette observationen af, at der har været et stort fremstød i store dele af verden for at hævde Covid-19 som dødsårsag, når det nok var noget andet, der var årsag til døden. Der er mange rapporter, der understøtter dette, hvoraf nogle findes på vores hjemmeside www.drtrozzi.com.

For at demonstrere dette kan man tænke på en person, der har røget to pakker cigaretter om dagen i halvtreds år og udviklet alvorlig KOL (kronisk obstruktiv lungesygdom). De er meget skrøbelige, lever for åndenød, har brug for talrige mediciner for at overleve og lever af supplerende ilt. Enhver respiratorisk udfordring kan dramatisk forværre deres tilstand og endda fremskynde deres død. Denne udfordring kan være indånding af støv eller andre irriterende stoffer, forkølelse eller endog en ændring i vejret. Når en person i denne situation dør, er dødsårsagen KOL eller "mange års rygning", om man vil. Dødsårsagen tilskrives ikke støv, forkølelse eller et vejrskifte, selv om disse ting måske har været den berømte "dråbe, der fik bægeret til at flyde over". Men for nylig har vi fundet mange steder, at en sådan person blev rapporteret som værende død af kovid. Dette er et mildt eksempel. Der er mange rapporter om dødsfald som følge af kræft, hjertesygdomme og endda fysiske traumer som f.eks. en motorcykelulykke, der registreres som "død på grund af covid-19". Resultatet af dette misbrug af statistikkerne er, at selv om der dør det samme typiske antal mennesker, registreres flere af dem som dødsfald på grund af covid-19, og færre rapporteres som dødsfald af andre årsager. Med andre ord flyttes dødsfald fra deres rette og reelle kategori til den politiske dagsordens kategori: Covid-19.
Dette fremgår ikke kun af de mange læger og sundhedspersonale, der har slået alarm over presset til at overdiagnosticere Covid-19 som dødsårsag, men også af den manglende stigning i nationernes samlede dødstal.

 
Så lad os se på Canadas årlige statistikker over det samlede antal dødsfald og se, om der virkelig dør mange flere mennesker.

Her er de samme tal præsenteret i grafisk form.

Observationer og sammenligning med den spanske influenza

Antallet af dødsfald pr. tusinde i Canada steg gradvist fra 2012 til 2020 fra 6,9 til 7,89 fra 2012 til 2020. Globalt set varierer antallet af dødsfald pr. tusinde meget fra land til land. Mindre end 2 er meget lavt, og 15 er meget højt. Levevilkårene samt befolkningens alder er afgørende for et lands antal dødsfald pr. tusinde. Det er fattige lande med dårlig ernæring, dårlige sanitære forhold og andre hårdere udfordringer for overlevelsen, der har de højeste dødelighedstal.

Bemærk, at der ikke er nogen særlig stor stigning i antallet af canadiske dødsfald i 2020, selv om "pandemien" begyndte tidligt i 2020. Hvordan kan det være, hvis en ny superdødelig sygdom dræber et stort antal mennesker? Er det muligt, at vi samtidig har kureret en stor del af de virkelige dødsårsager som hjertesygdomme, lungesygdomme og kræft. Det er ikke sandsynligt. I virkeligheden ved vi, at mange patienter, der havde brug for behandlinger for alvorlige sygdomme som f.eks. kræft, blev forsømt på grund af lukningen af hospitalstjenester i løbet af 2020, og at dødeligheden for disse sygdomme derfor sandsynligvis er steget.

Hvis man medregner Wuhan-virussen og den medicinske forsømmelse af alvorlige sygdomme som kræft som følge af hospitalslukninger, var den samlede canadiske dødelighed pr. tusinde i 2020 på 7,89, og den var kun 0,23 højere end i 2019. Dette er ikke en imponerende eller usædvanlig ændring; det samme tal steg med mere, nemlig 0,36 i 2015. Lad os for at få lidt kontekst se på den meget ægte spanske influenzapandemi i 1918, som alene dræbte ca. 6 ud af hver tusind canadiere.

Hvordan retfærdiggjorde Covid 19 så brugen af udtrykket "pandemi"?

Når de fleste af os tænker på en "pandemi", tænker vi på en smitsom sygdom, der spreder sig vidt og bredt og forårsager mange dødsfald.
Indtil 2009 fulgte WHO-organisationen denne definition af en pandemi:

"En influenzapandemi er en verdensomspændende epidemi forårsaget af en ny virusstamme, som fører til smitte- og dødelighedsrater, der overstiger sæsonbestemte, men tilsvarende kraftige influenzabølger med flere størrelsesordener. En forudsætning for en influenzapandemi er, at der opstår en virussubtype, som endnu ikke har cirkuleret i den menneskelige befolkning, eller som er opstået for så lang tid siden, at der ikke er nogen resterende immunitet tilbage i befolkningen, og som er i stand til at fremkalde alvorlig sygdom og til at sprede sig effektivt fra menneske til menneske."

Lad os nu se på den nyere historie. I 2009 erklærede WHO svineinfluenzaen H1N1 for en pandemi. Dette resulterede i massive forudbestillinger af nye vacciner mod svineinfluenza i mange lande, og regeringerne påtog sig ansvaret for skader forårsaget af vaccinerne. Medicinalindustrien havde et garanteret marked med ringe eller ingen risiko eller ansvar. Da "pandemien" officielt sluttede i august 2010, havde den imidlertid kun forårsaget 18 449 dødsfald på verdensplan. Sammenlign det med de årlige globale dødsfald som følge af sæsonbestemt influenza på omkring 250.000 om året. Svineinfluenza-"pandemien" havde ikke forårsaget flere dødsfald end den sæsonbestemte influenza, den havde snarere kun forårsaget 7% så mange dødsfald som en sæsonbestemt influenza, så der var ikke tale om en egentlig pandemi. Den opfyldte ikke kriterierne: "Dødelighed, der overstiger sæsonbestemte, men tilsvarende kraftige influenzabølger med flere størrelsesordener."

I 2010 iværksatte Europarådets Parlamentariske Forsamling derfor en undersøgelse af Big Pharmas og WHO's urimelige indflydelse for at forfalske en pandemi for at skabe et lukrativt vaccinemarked.

WHO ændrede imidlertid sin definition af "pandemi" til ikke længere at kræve en høj dødelighed; de fjernede blot denne del af definitionen. Dette banede vejen for nye lukrative, magtfulde virksomheder som Covid-19 "pandemien".

Så Canada og resten af verden, hvordan er covid-19 en "pandemi". Svaret er lige fra romanen 1984. WHO har ændret sin definition af ordet "pandemi".

Her er en god artikel om dette emne af Christina Li: https://blogs.timesofisrael.com/why-eu-investigated-who-for-fake-pandemic/

 

(Tilføjelse 22-05-2021)

RAPPORT: CDC opblæste COVID-19-dødelighedstal med 1600%
https://greatgameindia.com/cdc-inflated-fatality-1600/

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Hjælp med at sprede budskabet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk