Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Verdens myndigheder har givet "falske og vildledende oplysninger" om COVID-19

Indledning af Sky News Australia:

Verden har set en lang række meget vigtige myndigheder give "forsætlige eller utilsigtede" falske og vildledende oplysninger siden begyndelsen af coronavirus-pandemien, siger David Adler, der skriver på The Spectator.

"I midten af januar i begyndelsen af pandemien fik vi det vel nok vigtigste internationale organ - Verdenssundhedsorganisationen - til at gentage propagandaen fra Kina om, at der ikke var nogen smitte fra menneske til menneske," sagde Adler til Sky News-værten Chris Kenny. "Det er kritisk, de gjorde det i begyndelsen, og de kan meget vel have tilskyndet visse lande til at forsinke gennemførelsen af foranstaltninger, der kunne have begrænset eller begrænset spredningen."

Adler sagde, at whistleblowere og læger i Kina er blevet "trukket til side" og "disciplineret", mens andre simpelthen er forsvundet. 

"Det er som i 1984, George Orwell ville vende sig om og sige: 'Jeg advarede jer om det her, og nu sker det'," sagde han. "Folk har set masser af falske løfter, masser af falske oplysninger fra organisationer, som de burde kunne stole på, og det har undermineret offentlighedens tillid."

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk