Dr. Mark Trozzi

Verdens myndigheder har givet "falske og vildledende oplysninger" om COVID-19

Indledning af Sky News Australia:

Verden har set en lang række meget vigtige myndigheder give "forsætlige eller utilsigtede" falske og vildledende oplysninger siden begyndelsen af coronavirus-pandemien, siger David Adler, der skriver på The Spectator.

"I midten af januar i begyndelsen af pandemien fik vi det vel nok vigtigste internationale organ - Verdenssundhedsorganisationen - til at gentage propagandaen fra Kina om, at der ikke var nogen smitte fra menneske til menneske," sagde Adler til Sky News-værten Chris Kenny. "Det er kritisk, de gjorde det i begyndelsen, og de kan meget vel have tilskyndet visse lande til at forsinke gennemførelsen af foranstaltninger, der kunne have begrænset eller begrænset spredningen."

Adler sagde, at whistleblowere og læger i Kina er blevet "trukket til side" og "disciplineret", mens andre simpelthen er forsvundet. 

"Det er som i 1984, George Orwell ville vende sig om og sige: 'Jeg advarede jer om det her, og nu sker det'," sagde han. "Folk har set masser af falske løfter, masser af falske oplysninger fra organisationer, som de burde kunne stole på, og det har undermineret offentlighedens tillid."

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk