Den plandemiske serie

100% Censureret. 0% Afkræftet

Introduktion

Den første del af PLANDEMIC, en 26 minutters dokumentarfilm med den berømte virolog Judy Mikovits, er blevet set af over en milliard mennesker verden over, hvilket er en historisk rekord. Premieren på PLANDEMIC 2 (også kendt som INDOCTORNATION) med Dr. David Martin, der er efterforsker i hvid kriminalitet, satte også verdensrekord med 2 millioner seere på den globale livestream.

Den todelte serie blev erklæret "afkræftet" af kritikere over hele verden. I videnskabens og den offentlige sikkerhedens navn tog ytringsfrihedens vogtere hidtil usete foranstaltninger for at censurere de oplysninger, de kaldte "farlige konspirationsteorier". 

Da Dr. Mikovits fremsatte den dristige påstand, at COVID-19 var blevet manipuleret i et laboratorium, blev hun smidt ud som "skør". Da Dr. Martin afslørede patenterne og papirsporene, der beviste, at Dr. Fauci finansierede farlig funktionsforbedrende forskning i Wuhan-laboratoriet, grinede kritikerne. 

I dag griner kritikerne ikke længere. Gennem akkrediterede videnskabelige undersøgelser er alle de vigtigste påstande i PLANDEMIC-serien blevet bekræftet som korrekte. PLANDEMIC anerkendes nu for at være blandt de første til at advare verden om dagsordenen om at indskrænke borgernes frihedsrettigheder gennem medicinsk tyranni.

Plandemisk 1

Plandemic 2

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk