Dr. Mark Trozzi

100% Censureret. 0% Afkræftet

Introduktion

Den første del af PLANDEMIC, en 26 minutters dokumentarfilm med den berømte virolog Judy Mikovits, er blevet set af over en milliard mennesker verden over, hvilket er en historisk rekord. Premieren på PLANDEMIC 2 (også kendt som INDOCTORNATION) med Dr. David Martin, der er efterforsker i hvid kriminalitet, satte også verdensrekord med 2 millioner seere på den globale livestream.

Den todelte serie blev erklæret "afkræftet" af kritikere over hele verden. I videnskabens og den offentlige sikkerhedens navn tog ytringsfrihedens vogtere hidtil usete foranstaltninger for at censurere de oplysninger, de kaldte "farlige konspirationsteorier". 

Da Dr. Mikovits fremsatte den dristige påstand, at COVID-19 var blevet manipuleret i et laboratorium, blev hun smidt ud som "skør". Da Dr. Martin afslørede patenterne og papirsporene, der beviste, at Dr. Fauci finansierede farlig funktionsforbedrende forskning i Wuhan-laboratoriet, grinede kritikerne. 

I dag griner kritikerne ikke længere. Gennem akkrediterede videnskabelige undersøgelser er alle de vigtigste påstande i PLANDEMIC-serien blevet bekræftet som korrekte. PLANDEMIC anerkendes nu for at være blandt de første til at advare verden om dagsordenen om at indskrænke borgernes frihedsrettigheder gennem medicinsk tyranni.

Plandemisk 1

Plandemic 2

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk