Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Mød Bill Gates

Introduktion

Der er ingen tvivl om, at Bill Gates har haft mange hatte på på sin bemærkelsesværdige rejse fra sit tidlige liv som den privilegerede søn af et magthaverpar fra Seattle-området til sin nuværende status som en af de rigeste og mest indflydelsesrige mennesker på planeten. Men som vi har set i vores udforskning af Gates' opstigning som uvalgt global sundheds-zar og fortaler for befolkningskontrol, er spørgsmålet om, hvem Bill Gates egentlig er, ikke blot et filosofisk spørgsmål. I dag vil vi forsøge at besvare dette spørgsmål ved at undersøge motiverne, ideologien og forbindelserne hos denne mand, som har været så afgørende for udformningen af verden efter koronavirus.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk