Dr. Mark Trozzi

Introduktion

Der er ingen tvivl om, at Bill Gates har haft mange hatte på på sin bemærkelsesværdige rejse fra sit tidlige liv som den privilegerede søn af et magthaverpar fra Seattle-området til sin nuværende status som en af de rigeste og mest indflydelsesrige mennesker på planeten. Men som vi har set i vores udforskning af Gates' opstigning som uvalgt global sundheds-zar og fortaler for befolkningskontrol, er spørgsmålet om, hvem Bill Gates egentlig er, ikke blot et filosofisk spørgsmål. I dag vil vi forsøge at besvare dette spørgsmål ved at undersøge motiverne, ideologien og forbindelserne hos denne mand, som har været så afgørende for udformningen af verden efter koronavirus.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Hjælp med at sprede budskabet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk