Mød Bill Gates

Introduktion

Der er ingen tvivl om, at Bill Gates har haft mange hatte på på sin bemærkelsesværdige rejse fra sit tidlige liv som den privilegerede søn af et magthaverpar fra Seattle-området til sin nuværende status som en af de rigeste og mest indflydelsesrige mennesker på planeten. Men som vi har set i vores udforskning af Gates' opstigning som uvalgt global sundheds-zar og fortaler for befolkningskontrol, er spørgsmålet om, hvem Bill Gates egentlig er, ikke blot et filosofisk spørgsmål. I dag vil vi forsøge at besvare dette spørgsmål ved at undersøge motiverne, ideologien og forbindelserne hos denne mand, som har været så afgørende for udformningen af verden efter koronavirus.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk