Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Hot Mic: Ontario Top Læger læser bare deres replikker

"Jeg siger bare det, de skriver ned til mig"

Introduktion

Især for mine medborgere i Ontario. Selv om disse køddukker er fra Ontario, Canada, er der lignende såkaldte "eksperter" i dette COVID-teater over hele verden. Mens de toplæger fra Ontario bliver fanget i en varm mikrofon, laver de sjov med, at de aldrig læser aviserne og siger alt, hvad de får at vide. Se disse optagelser med kommentarer fra David Menzies og Sheila Gunreid fra Rebel News.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk