Dr. Erickson: Rigtige tal

Antistofprøver i den almindelige befolkning viser, at dødeligheden for kover er meget lav

Covid er mild og generelt ikke dødelig

Det er en mild, almindeligvis ikke-dødelig sygdom, en forkølelse. Her er en god rapport fra en læge, der studerede COVID-19 antistofprøver i den almindelige befolkning, tidligt i denne svindel, og som fandt ud af, at der var mange flere tilfælde af mennesker, der havde COVID-19 uden symptomer og udviklede immunitet; derfor var dødsraten for COVID-19 faktisk meget lille.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: . Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk