Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Erickson: Rigtige tal

Antistofprøver i den almindelige befolkning viser, at dødeligheden for kover er meget lav

Covid er mild og generelt ikke dødelig

Det er en mild, almindeligvis ikke-dødelig sygdom, en forkølelse. Her er en god rapport fra en læge, der studerede COVID-19 antistofprøver i den almindelige befolkning, tidligt i denne svindel, og som fandt ud af, at der var mange flere tilfælde af mennesker, der havde COVID-19 uden symptomer og udviklede immunitet; derfor var dødsraten for COVID-19 faktisk meget lille.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk