Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Alex Jones: Endgame

2007 Dokumentarfilm om de forudsagte begivenheder i forbindelse med covid-fænomenerne

Introduktion

For dem, der ønsker at se dybere, er Alex Jones' 2007 End Game intens og indsigtsfuld. Den forudså de aktuelle begivenheder for over ti år siden og beskriver, hvor det vil føre hen, hvis det ikke bringes til ophør. Tag nogle popcorn med. Dette er en gribende dokumentarfilm på over to timer, som vil få dig til at ryste i sædet.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
da_DKDansk