Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

5 forfærdelige fakta om WHO's Tedros Adhanom

Tedros Adhanom, WHO's direktør, har en tvivlsom historie og passer godt sammen med sine medskyldige i den kriminelle kriminelle organisation Covid Enterprise.

Hvem er Dr. Tedros Adhanom?

I denne video fortæller Keean Bexte fra Nyheder om oprørere afslører fem lidet kendte og alarmerende fakta om Dr. Tedros, den nuværende leder af Verdenssundhedsorganisationen (WHO). Det er godt for os alle at være opmærksomme på Tedros' tvivlsomme historie, fordi WHO's politikker har stor og direkte indflydelse på lande i FN.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk