Dette er ikke en vaccine

Her er definitionen af en "vaccine".

"Et præparat af et svækket eller dræbt patogen, såsom en bakterie eller virus, eller af en del af patogenets struktur, som ved indgift til et individ stimulerer antistofproduktion eller cellulær immunitet mod patogenet, men som ikke er i stand til at forårsage alvorlig infektion."

For flere definitioner af "vaccine", se: https://medical-dictionary.thefreedictionary.com/vaccine

Uddybning af, hvad en vaccine er

Vaccine betyder altså en indsprøjtning eller en indtaget dosis af en svækket, død eller fragmenteret bakterie, virus eller anden smittefarlig organisme, som man forsøger at immunisere mod. Selv om injektionen er død eller for svag til at forårsage betydelig sygdom, præsenterer den immunsystemet for nogle af parasittens overflademarkeringer, også kaldet "antigener". Dette giver din krop mulighed for at forberede antistof- og celleforsvar mod parasitten, så hvis du i fremtiden støder på den, vil dit immunsystem hurtigt dræbe den, uden at du bliver syg. Det er en fantastisk 150 år gammel videnskab, som er krediteret grundlæggeren Louis Pasteur. 

Sammenligning med Covid "Vacciner"

Der henvises til side 11 på en af de to EAU-briefinger om covid "vaccine" (Moderna ; Pfizer), som du finder i afsnit 4.1 Vaccinesammensætning: "Vaccinen indeholder et nukleosidmodificeret messenger-RNA (modRNA), der koder for det virale spike-glykoprotein (S) af SARS-CoV-2." eller "Vaccinen indeholder en syntetisk messenger-ribonukleinsyre (mRNA), der koder for det præ-fusionsstabiliserede spike-glykoprotein (S) af SARS-CoV-2 virus." 

Konklusion

Disse nye injektioner er derfor covid-19 genetisk materiale. De er en modificeret del af covid-19-virusets genetiske kode, der er annonceret til at komme ind i dine celler, gå i kontakt med og bruge dine ribosomer, som normalt kun producerer dine egne cellers komplekse dele eller "proteiner" baseret på din genetiske kode og dit messenger RNA. Naturligvis bringer dine budbringer-RNA'er i dine celler dine mange naturlige proteiners design fra deres hårde kopi i dit DNA til dine cellers ribosomer uden for cellekernen. Derfor bærer jeres messenger RNA normalt elementer af jeres genetiske kode fra jeres DNA, der befinder sig i jeres cellekerne, til jeres ribosomer, som læser koderne og producerer jeres cellemaskineri kaldet "proteiner". Men når ribosomerne bliver aktiveret af injektionen af viralt messenger RNA, begynder dine celler at producere en del af virussen, nemlig det virale "spike glycoprotein fra SARS-CoV-2". Så det er her, det begynder at have en vis forbindelse til vacciner, men det er meget forskelligt. Her har dine egne celler virale gener indeni, som får dem til at bruge næringsstoffer og energi på at producere og pumpe kopier af en del af covid-19-virusset ud i dit kredsløb. Den optimistiske salgstale her er, at du ender med at få nogle dele af covid-19-virussen til at flyde rundt i din krop og forhåbentlig stimulere et sundt immunforsvar. På den anden side er denne meget eksperimentelle virusgeninjektion forbundet med ukendte risici og alvorlige bekymringer, herunder dem, som forklares her af Professor Dolores Cahill.

Tilføjelse 22-05-2021

Dr. Steve Hotzie erklærer, at Covid-"vaccinerne" ikke er vacciner, men farlige eksperimentelle genterapier: https://app.clouthub.com/post/6fbd8991-8645-11eb-a5c6-e9469a2f9681

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk