Dr. Mark Trozzi

Den første bølge, tidlige bekymringer, censur og personlige beslutninger

Udgivet den 1. marts 2021. Opdateret 2. april 2021.

Introduktion

Mit navn er Mark Trozzi. Jeg er læge; jeg blev færdiguddannet i 1990 fra University of Western Ontario. Jeg har praktiseret akutmedicin i de sidste 25 år og er en erfaren instruktør i kritisk genoplivning. Jeg har haft vagt på flere akutmodtagelser siden begyndelsen af den såkaldte "pandemi" og indtil februar 2021, herunder en akutmodtagelse, der var specielt udpeget til COVID-19.

Det følgende er mine observationer og holdninger; jeg er bundet af min personlige og religiøse overbevisning til at tale åbent og ærligt. Jeg har ikke autoritet til at fortælle dig "sandheden", men jeg vil dele mine ærlige erfaringer, opfattelser og uddrag af hundredvis af timers forskning om emnet covid-19.
I begyndelsen af denne "pandemi" var jeg forsigtig og derfor omhyggelig med brug af N95-masker, håndvask, social isolation og afstandtagen osv. Jeg studerede coronavirusvidenskab og var dybt involveret i mange øvelser på skadestueafdelingen for at ændre vores praksis på dybtgående måder for at håndtere den "dræbervirus", som vi blev annonceret. Forskellige ting fik mig imidlertid hurtigt til at overveje, at vi blev bedraget og manipuleret. Her er nogle af dem

Den første bølge

Den "første bølge" af "pandemien" var absolut den mest stille tid i min karriere. Jeg har arbejdet meget hårdt og haft meget travlt i de sidste 25 år på skadestuen. Men både på min almindelige skadestue og på min "COVID-19-udpegede" skadestue var der næsten ingen patienter, og der var næsten intet arbejde. Jeg har haft flere lange vagter på skadestuen uden en eneste patient. I mellemtiden, når jeg gik til den lokale købmand, ville det propagandistiske publikum, Gud velsigne dem, føre mig frem til forsiden af den asociale afstandskø og takke mig for alt, hvad jeg gennemgik som akutlæge i frontlinjen. De troede, at skadestuerne og hospitalerne var fulde af patienter, der døde af covid, og at jeg måtte være udmattet og i fare for selv at dø af eksponering. Jeg begyndte at kontakte læger og venner i hele Canada og USA og fandt det samme mønster: tomme hospitaler og propaganda, der sagde, at de var fulde af patienter, der døde af covid.

Tidlig undersøgelse

Tidligt i mine studier undersøgte jeg zink og hydroxychloroquin, som ud fra en sund fysiologi virkelig kan hjælpe de sjældne personer, som bliver meget syge af denne forkølelsesvirus. Jeg var overrasket over, at denne behandling simpelthen blev fejet til side og afvist af det meste af det medicinske samfund.

Tidlige bekymringer

Ved at undersøge Verdenssundhedsorganisationen under FN fandt jeg ud af, at det kinesiske diktatur (PRC) havde støttet den kommunistiske og uværdige "Dr." Tedros som leder af WHO. Jeg fandt ud af, hvordan Kina havde været involveret i: frigivelsen af virussen, dækningen i ugevis, forsvindingen og undertrykkelsen af ærlige kinesiske læger og videnskabsmænd, spredningen af virussen til verden (med undtagelse af Beijing, hvor den kinesiske elite bor) og de dramatiske overgreb mod det kinesiske folk i deres veltilrettelagte lockdown, som blev filmet og sendt til verden for at skabe den panik, der fik os alle til at opgive vores økonomier og borgerrettigheder.

Ræve, der vogter hønsehuset

Jeg erfarede, at Canadas øverste embedsmand for folkesundhed, Dr. Tam, også sidder i WHO's tilsynsudvalg sammen med Dr. Tedros, hvilket gør hende, tror jeg, til en dobbeltagent. Jeg har lyttet til hendes ofte bizarre afhandlinger til canadierne om covid-19.

Min opfattelse af situationen

Jeg oplever, at hospitalsadministrationen på alle niveauer ikke har haft noget andet valg end at underkaste sig regeringernes endeløse top-down-udrulning af tvivlsomme nye regler, protokoller og procedurer. Mine ærlige samtaler med kolleger om min forskning og mine observationer blev til et problem. En vigtig administrator, som jeg har stor respekt for, sagde til mig, at "mine tanker gjorde andre utilpas og gjorde det svært at holde alle motiverede og i overensstemmelse med alle de nye protokoller og restriktioner". Jeg havde sympati for den triste situation og bevarede min kliniske stilling ved at love at "bide mig i tungen, hver gang jeg troede, at jeg skulle tale om COVID-19" på hospitalet. Dette var i sidste ende etisk umuligt for mig, og i midten af november begyndte jeg at afvikle mit arbejde på skadestuen og sagde op fra alle mine skadestuer i midten af februar for at undgå konflikter mellem mit sociale, juridiske og etiske ansvar og de hospitaler, som jeg holder af.

Har jeg nogensinde set en Covid-19 patient?

I mit arbejde på skadestuen har jeg aldrig set en patient, der er syg af COVID-19. Jeg har set positive PCR-tests hos asymptomatiske mennesker og set folk blive indespærret i deres eget hjem og isoleret fra familie og venner. Min forskning i PCR-testen har overbevist mig personligt om, at den er vildledende, manipulerbar og bruges til at dræne uendelige skatteydernes penge og fremtidig gæld for at berige de kriminelle, der står bag denne skandale, på dramatisk vis. Alene i min provins er der dagligt udført ~50.000 PCR-tests. I mellemtiden indfører vores forbundsregering hundredtusindvis af doser af potentielt farlige eksperimentelle indsprøjtninger af modificeret genetisk virusmateriale, kalder dem "vacciner" og lader militæret forvalte dem. Er dette rimeligt i forbindelse med en overvejende mild og ikke-dødelig virussygdom?

Undertrykkelse af information?

Jeg har set undertrykkelsen af læger og videnskabsfolk, der udførte serum-antistofundersøgelser, hvis resultater viste, at viruset var meget mere udbredt, men generelt ikke dødeligt og asymptomatisk eller meget mildt i de fleste tilfælde, og at vi i mange regioner sandsynligvis allerede havde opnået naturlig flokimmunitet inden sommeren 2020.

Se på denne undersøgelse udført i Wuhan selv, som viser, at virussen var færdig der den 1. juni 2020, kun to måneder efter at deres korte lockdowns var afsluttet, og ingen spredte den, ikke engang de meget få mennesker med en positiv PCR-"test" (og de var ikke syge):

https://www.nature.com/articles/s41467-020-19802-w

Kina

Jeg bemærkede, at efter Kinas teatralske lockdown gik de hurtigt tilbage til business as usual, mens alle vores økonomier blev fastfrosset; de fik en enorm kontrol over verdensmarkedet. Det synes at være en god, men ond strategi!

Politisk manipulation af ansatte i sundhedssektoren

Jeg oplever, at mange af de ting, vi lærte på medicinstudiet om smitsomme sygdomme, er blevet fejet til side og erstattet af stadigt voksende lister over for mig ofte mærkelige mandater fra embedsmænd inden for folkesundhed. Læger, sygeplejersker og lærere er særligt vigtige for, at dette COVID-19 bedrag lykkes, da vi er ledere i samfundet, og folk stoler på vores råd. Så det er ikke overraskende, at jeg har fundet, at ytringsfrihed og tankefrihed er blevet undertrykt i vores rækker. I stedet for at udstå straffen for at være uenige kan vi vælge at opleve de kortsynede frynsegoder som ekstremt stille dage på skadestuen, erstatte vores traditionelle praktiske arbejde med Zoom-sessioner hjemmefra og få adgang til en række nye COVID-19-faktureringskoder. På et tidspunkt blev jeg tilbudt en stilling, hvor jeg tjente mere, end jeg normalt tjener på en travl skadestue, for blot at blive hjemme og være til rådighed, hvis sygeplejersken, der tog en covid-svabning, havde brug for at holde videokonference med mig.
Der er mange positive og negative motivationsfaktorer, der bruges til at manipulere canadiske læger, sygeplejersker og lærere til uforvarende at deltage i dette store, medfødte bedrag; men det ødelægger vores samfund. For at bruge en metafor fra Titanic: "Selv luksussuiterne på Titanic ender på bunden af havet, når den synker". Meget af det, der gøres, herunder de eksperimentelle genetiske virusinjektioner, synes også at være i strid med Nürnberg-koden om medicinske eksperimenter med deltagernes informerede samtykke.
Læger og sygeplejersker står over for svære beslutninger. Min karriere som akutlæge har altid givet mig mulighed for at praktisere min religiøse og etiske overbevisning om ærlighed og venlighed, samtidig med at jeg tjener et godt levebrød. Hvis jeg nu skulle bevare den karriere, jeg elsker, ville det kræve, at jeg deltog i bedrageriet, at jeg brød min ed og min åndelige overbevisning og efter min mening begik forbrydelser mod menneskeheden som defineret i Nürnberg-koden.
Jeg føler med alle mine kolleger, læger og sygeplejersker. Vi er alle ofre for misbrug af covider.

Dybere undersøgelse

Jeg undersøgte og opdagede, hvordan korrupte oligarker tilsyneladende har planlagt denne forbrydelse mod menneskeheden. Denne planlægning omfattede Event 201, som var en simulering af en koronapandemi udført af Bill & Melinda Gates Foundation, World Economic Forum og Johns Hopkins University i oktober 2019; og Rockefeller Foundations planlægning af en simulering af et virusudbrud i 2010 kaldet "Operation Lockstep". Begge disse projekter beskrev, hvordan et virusudbrud ville blive brugt til at indføre et autoritært system med tab af vores menneskerettigheder og frihedsrettigheder. Jeg har også observeret, hvordan deres kohorter i big tech som Google, Facebook, Twitter og YouTube arbejdede på at censurere og bedrage os alle; det er ægte propaganda.

Vedrørende brugen af ansigtsmasker

Den tvungne brug af masker i størstedelen af verdens befolkning er ikke enstemmigt støttet af den reelle videnskab. Disse masker forårsager betydelig skade på vores psykologiske, sociale, dermatologiske, tandlæge-, systemiske og otolaryngotiske sundhed. Selv om jeg generelt har et godt helbred, har maskerne givet mig udslæt og næsesymptomer, hver gang jeg har været nødt til at bære dem i længere perioder, som forsvinder, når jeg ikke bærer dem i et par dage. Det, jeg finder mest foruroligende, er, at man ikke længere kan se ansigtsudtryk og dermed ikke længere har mulighed for normal visuel social interaktion.

Vedrørende Covid-19-vaccinationer

Tidligere forsøg på at udvikle vacciner mod coronavirus viste nogle meget farlige bivirkninger i dyremodeller, og forsøgene blev derfor opgivet. Hvorfor skulle vi tage en farlig vaccine mod en generelt mild sygdom, som vi alligevel udvikler flokimmunitet over for? Den nuværende udrulning af hurtige og dyre eksperimentelle "vacciner" begraver skatteyderne i en uendelig gæld til de rige og magtfulde skurke i denne historie. Alligevel bliver vi, de mennesker, der er blevet fængslet og misbrugt i denne skandale, manipuleret til at tage mærkelige nye indsprøjtninger i håb om, at vi måske kan genvinde noget af vores frihed. Desuden er de fleste af de såkaldte "vacciner" ikke vacciner (medmindre vi ændrer definitionen af vacciner). De er snarere injektioner af Corona-virusgener. Se videoen på dette websted med titlen Dette er ikke en vaccine

Flere videnskabelige undersøgelser

I 2021 vil jeg fortsætte med at studere medicinsk videnskab om coronavirus og geopolitik.
Ivermectin er kommet frem som et yderst effektivt og sikkert middel til forebyggelse, profylakse og behandling af covider, men det er blevet undertrykt af forretningsmæssige og politiske interesser, mens meget dyre og ulovlige masseinjektioner er i gang. Big Pharma og deres politiske medløbere presser på for at få disse eksperimentelle injektioner indsprøjtet i verdens befolkning, selv i spædbørn og børn. I virkeligheden udgør SARS-CoV2 kun en meget lille trussel mod næsten alle, bortset fra de meget sårbare personer, som på samme måde er sårbare over for mange vira og andre sygdomme.
Børn har ingen risiko for at dø af covid-19, men de bliver alvorligt skadet af indespærringer, ansigtsbarrierer ("masker"), isolation og fornægtelse af mange væsentlige elementer i barndommen. På samme måde har næsten alle, undtagen de meget gamle eller syge, næsten ingen risiko for at dø eller blive alvorligt skadet af coronavirusinfektion.
Det er min omhyggeligt undersøgte konklusion, at jeg hverken ønsker eller anbefaler de eksperimentelle injektioner til langt de fleste mennesker. På samme måde støtter jeg ikke mange foranstaltninger som f.eks. den "case"-tælling, der genererer PCR-"test", indespærringer og tvungen brug af skadelige ansigtsbarrierer.
Big Pharma fremmer idéen om, at nye varianter af SARS-CoV2 vil kræve injektioner for at opdatere immuniteten samt mere frygt og flere indespærringer. Den mest fjerntliggende variant er imidlertid i øjeblikket 99,7% genetisk identisk med SARS-CoV2. SARS-CoV1 og SARS-CoV2 er kun 80% genetisk identiske, men vi ved nu, at eksponering for SARS-CoV1 for 17 år siden gjorde folk vedvarende immune over for mange coronavirus, herunder SARS-CoV2, indtil i dag. Som eksperter som Dr. Michael Yeadon forklarer, gør dette det praktisk talt umuligt, at immunitet mod SARS-CoV2 ikke vil virke for en af disse subtile varianter.
Forskning inden for det sidste år viser, at mange mennesker, sandsynligvis langt over 50%, er immune over for SARS-CoV2 uden nogen eksperimentel injektion. De er immune på grund af tidligere eksponering for SARS-CoV1 eller eksponering for SARS-CoV2 inden for det seneste halvandet år. Endvidere er SARS-CoV2 en meget mild eller asymptomatisk oplevelse for ca. 80% af mennesker, og kun en meget lille procentdel, mindre end 0,1 %, er i alvorlig risiko for denne forkølelse.
At påtvinge masserne eksperimentelle injektioner, som det sker i øjeblikket, er en alvorlig overtrædelse af Nürnberg-koden for medicinske eksperimenter. Mange covid-protokoller er ligeledes forbrydelser mod menneskeheden i strid med Nürnberg-koden og andre juridiske standarder såsom borgerlige frihedsrettigheder.

Personlige beslutninger

For at ære den gyldne regel og den hippokratiske ed, samtidig med at jeg overholder Nürnbergkoden, er jeg fortsat forpligtet til at leve op til mit ansvar som læge, til at forske grundigt og dele min viden ærligt. I den nuværende situation kræver dette, at jeg giver afkald på min indkomst, men alligevel bruger min tid, energi og ressourcer på dette vigtige arbejde.
Jeg har opsagt alle mine stillinger på hospitalet og har dermed mistet hele min indkomst. Jeg har solgt mit hus og reduceret min families levestandard betydeligt, mens jeg har overlevet på en begrænset opsparing, og jeg har forpligtet mig til at gøre min del for at hjælpe med at bekæmpe den kriminelle covidvirksomhed.
Jeg beder til, at jeg må være med til at bidrage til et resultat, der er sandt og retfærdigt, og til at vores frie samfund og borgerlige frihedsrettigheder vender tilbage. Jeg tror, at vi næsten alle er ofre i denne sag, uanset hvor vi befinder os på vejen til at genfinde sandheden.
Jeg er taknemmelig over for alle andre, der gør deres del i denne kamp, og for alle former for støtte, lige fra bøn til deling af vores artikler og videoer samt finansielle donationer.
Vi har også inkluderet noget meget afslappende musik på vores hjemmeside, som du kan nyde gratis eller købe for at støtte vores arbejde.

 
Hjertelig velsignelse, 

Dr. Mark Trozzi

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk