World Doctors Alliance

Fra begyndelsen af COVID-19-skandalen, i midten af marts 2020, havde jeg vagt på to skadestuer i Ontario, hvoraf den ene var blevet udpeget som stedet for alle COVID-19-tilfælde i sin region. Det var langt den mest stille tid i min 25-årige karriere på skadestuen! Jeg havde meget travlt i alle årene i min akutpraksis indtil COVID-19, så for eksempel arbejdede jeg bogstaveligt talt hele 14-timers vagter uden en eneste patient.

Vi fik besværlige nye protokoller for den formodede pandemi, hvilket betød, at vores evne til at redde liv blev hæmmet, især hvad angår luftvejshåndtering og andre livsreddende procedurer i kritisk genoplivning. Gudskelov var der næsten ingen patienter, selv om vi nu desværre ved, at den sædvanlige store mængde af patienter, der virkelig havde brug for vores hjælp, var bange og blev forhindret i at modtage vores pleje og derfor blev forsømt.  

Siden begyndelsen af denne COVID-19-forretning har jeg forsket mange timer, dag efter dag, uge efter uge, måned efter måned, og jeg har lært meget om biologi, politik og forretning, som er "Covid 2019".

Flittig forskning og ærlig observation vil føre forskellige behandlere til det samme sted: sandheden; så det er ikke overraskende, at tusindvis af læger fra hele verden er nået frem til de samme konklusioner og har underskrevet det, som jeg anser for at være et stort og meget vigtigt dokument, der udtrykker de vigtigste sandheder om covid-2019. Tag venligst lidt tid til at læse denne artikel, som starter under billederne af nogle af de ledende læger og videnskabsmænd i vores World Doctors Alliance, på denne linkede side:

https://worlddoctorsalliance.com/

Her er et godt ti minutters interview med Dr. Heiko Schöning i forbindelse med denne front:

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk